Friday, 21 December 2012

"Tervetuloa kotiin! Vain -21 pakkasta"

Nyt ollaan oltu kotona onnellisena jo kaks yötä. Lennot meni oikein hyvin ja suomalaiset miehet pääsi heti loistamaan kun vaihdoin Frankfurtissa Helsinkiin menevään koneeseen. Olin laittamassa tavaroitani edessä olevan penkin alle, kun joku perus suomalainen keski-ikäinen mies tökkäsi laukullansa takapuoltani. Siinä sitten mies epäröiden suomalaisuuttani sanoi varovaisesti "ÄÄ ÖÖÖ MMM SORI", johon vastasin, että eipäs se mitään, itehän minä siihen pyllyni työnsin ja vastaukseksi sain "HYVÄNNÄKÖSTÄ".
Pitkästä aikaa pääsin puntarin läheisyyteen ja sehän näytti kolme kiloa vähemmän kuin viimeksi täältä lähtiessäni, mutta ei hätää, eiköhän kilot tule tuplana takaisin tän loman aikana! Ainaki ennusmerkit näyttää siltä, on nimittäin nyt jo tullu syötyä vaikka ja mitä ja vaikka kuinka paljon! On ollu poronlihakeittoa, kaalikeittoa, nakkikeittoa, joululimppua, 21:sen vohvelia, Makuunin karkkeja..... Jokainen tapaaminen on ruuan merkeissä ja on sanomattakin selvää, että joulu menee tottakai syödessä ja ähkystä kärsiessä. Namikin sanoi ennen minun lähtöä, että minuthan pitäis punnita ja mitata, niin sitten voi verrata kuinka paljon pyöreämpänä tulen takaisin. Kova luotto on miehellä!

Tämähän on muuten ihan hullujen paikka tämä Suomi! Helsingissä jo jouduin haukkomaan henkeä kun oli niin kylmä, mutta entä sitten täällä Rovaniemellä!!! Miinus kakskytyks oli kun junasta pääsin ulos ja meinas henki loppua kokonaan! Onneksi ei hirveästi kuitenkaan tarvi ulkona liikkua, kun autolla pääsee paikasta toiseen ja täällä on kaikki niin lähellä kaikkea. Mummolla on tullu kyläiltyä, Hobitti elokuva on nähty ja uudet silmälasit on hankittu rikkinäisten tilalle.


"Näytät ihan joltaki mummolta! :D" t. 12v pikkuveli.Myös uudet ripsienpidennykset kävin laittamassa DoHairissa Ellalla. Mietin kyllä kaks kertaa, että laitanko vai en, mutta näin kävi ja onhan nämä taas aivan ihanat ja helpot!! Näiden ripsien nimi taitaa olla Lady Lash Eyelash Extensions jos jollain kiinnostaa.


Alkutilanne

Puoliväli

Ja lopputulosPs. Tällä hetkellä pakkasta on -22,3..... Ai että!Noora

2 comments:

  1. Kui paljon maksoi noi ripsienpidennykset? :)

    ReplyDelete