Tuesday, 25 December 2012

Minun jouluni


Meillä on joka vuosi lähes samanlainen kiva perinteinen joulu perheen ja mummon kesken. Aamu alkaa riisipuurolla ja joulukuusen koristelulla (mitä en oo kyllä tehny moneen vuoteen), jonka jälkeen katsellaan lumiukko-ohjelmaa ja muita höpötyksiä telkkarista. Taustalla soi joko perinteiset joululaulut tai sitten Antti Tuiskun joululevyt.

Viime vuonna otettiin pikkusiskon ja-veljen kans jouluisia kuvia ulkona ja tänä vuonna sama juttu, vähän kylmemmässä säässä vaan tällä kertaa! Kuvailujen ja hengailun jälkeen mennään hautausmaalle ihastelemaan kynttilämerta, josta siirrytään jääkalikkana suoraan kohti joulusaunaa.

Löylyjen loputtua päästään vihdoin ja viimein sen joulun parhaan asian, eli ruuan, pariin, josta nautitaan oikein pitkään ja hartaasti. Mahat pinkeinä päästäänkin sitten nauttimaan suklaista ja joululahjojen jaosta. Tänä vuonna olin ollu sen verran kilttinä, että sain lennot Suomi-kotiin ja takaisin Englantiin plus joitain pikkulahjoja. Iltaan kuuluu myös perinteiset kortti-ja lautapelit sekä jatkuva syöminen. Rentoa.

Kuvat kertoo enemmän kuin tuhat sanaa niin lopetan tämän unisen höpöttelyn ja saatte kuvista nähdä, mitä täällä on tänään tapahtunu.Niin se vain meni taas yks joulu hurjaa vauhtia ohitse ja huomena on jo aika lähteä kohti etelää ja Englannin kotia. Onhan nämä aika ikäviä nää pikavisiitit täällä, mutta parempi sekin kuin ei mitään! Hyvää joulua kaikille vielä ja toivottavasti teillä oli ihana päivä! Nyt mie lähen nukkumaan ja huomena saan vielä vähän aikaa nauttia suomalaisesta joulun tunnelmasta!Noora

2 comments:

  1. Oo näyttipä kivalta ! Hyvää joulua ja turvallista matkaa kotiin Noora !:)

    ReplyDelete