Thursday, 6 December 2012

No worries MATE! How's it going MATE?

Hmm... Jos eilen puhuin kovasta Suomijouluikävästä niin Aussi-ikävä on tällä hetkellä vähintäänkin yhtä suuri! Oon viime päivinä käyny läpi minun blogia ja sehän on ihan täynnä rantakuvia sun muita ikävöitäviä asioita! Jos nyt saisin toivoa mitä vaan, niin toivoisin, että voisin ottaa kaikki parhaat kamut, perheen, Namin ja arkielämän mukaan ja muuttaa takaisin tuonne maapallon paremmalle puoliskolle!

Jos joku muukin haluaa kiduttaa itseään niin hyviä kidutuskeinoja löytyy tuolta oikealta tagien Australia ja beach alta...

Kuten jo la mia vitan facebook sivuille kirjoittelin, niin tämmöstä näkyi blogissa vähän yli kaksi vuotta sitten:

"Australian setelit on muovisia ja niiden kans voi mennä vaikka uimaan. Paikalliset varikset kuulostaa ihan itkevältä/huutavalta lapselta. "How's it going?" ja "No worries!" kuuluu aussien perus sanontoihin. "Mate" -sanaa käytetään myös erittäin paljon! Ihmiset näyttää samalta kuin esim. O.C. -sarjassa. Shoppailemaan ja ruokaostoksille saatetaan lähteä paljain jaloin, ja yleisin jalkine on thongsit eli varvastossut.

Tuntemattomiakin ihmisiä tervehditään ja toivotellaan hyvää huomenta ja päivää. Papukaijat ja undulaatit taitaa olla täällä kuin meille meidän varpuset ja harakat, yhtä yleisiä luonnossa. Kevätsää (tänäänkin +28ºC) ei ole sopivan lämmin rannalle menemiseen paikallisten mielestä. Monet vaatekaupat ovat ranta-/surffityylisiä. Leffoja voi mennä katsomaan ulkoilmateatteriin, johon kuuluu elokuvan lisäksi säkkituolit, picnicjutut, hengailu jne..

Siinä muutama asia, mitä nyt ensimmäisenä tuli mieleen tästä paikasta ja tavoista. Miksei Suomikin vois olla tämmönen paikka?! Oon jo monelta ihmiseltä kuullut, että: "Nautihan tästä ajasta täällä, tulit nimittäin ehdottomasti maailman parhaaseen paikkaan!"! Ehkä se pitää jo pikkuhiljaa uskoa :)"
Onko tämä edes reilua enää, että jotkut ihmiset syntyy paratiisiin ja toiset taas napajäätikölle???Noora

No comments:

Post a Comment