Friday, 2 January 2015

Mitä mulle kuuluu?


Terveisiä Rovaniemeltä ja Hyvää Uutta Vuotta 2015!

Long time no see! Mulla on aivan ihana loma lopuillaan täällä valkoseissa Lapissa, enkä millään haluais lähteä takaisin Helsinkiin. Loppuvuosi meni pienessä stressissä (elämäni ensimmäinen stressi btw!), että kauhulla jo ootan takaisinpaluuta. Onneksi sain kuitenkin kaikki kouluhommat tehtyä ennen joulua, niin nyt on vaan sitten ens viikolla alkava viiden kuukauden työharjoittelu edessä ennen valmistumista.

Mie alotan ens viikolla siis toimittajaharjoittelijan työn Voicella ja jännittää jo aika kovasti! Keväästä tulee varmasti raskas, mutta myös antoisa ja saa nähä mitä se homma tuo tullessaan. En kyllä vielä syksyllä osannu arvata, että pääsen toimittajan hommiin kevääksi.

Meillä joulu ja koko lomaki oli vähän erilainen, kun pikkusisko on tällä hetkellä Australiassa au pairina. Ei tullu otettua yhtään tonttukuvia jouluaattona, eikä edes kamera tullu etelästä mukaan. Jos joku haluaa kattella kuvia ja lukea jonkun toisen kuin minun ajatuksia Ausseissa asumisesta, niin pikkusiskolta löytyy blogi nimeltä july's ja sinne pääsee tästä linkistä. Blogi on vielä alkumetreillä, mutta sieltä näkee kuitenkin kivoja kuvia ja tunnelmaa :)

Muuten loma on ollu tosi kiva ja pakko sanoa, että Rovaniemellä kyllä sattuu ja tapahtuu kaikenlaista! Huhhuh :D Täällä on muutenkin jotenki aivan eri tunnelma ja nautin päivistä paljon enemmän ku Helsingin elämästä. Tyttö voi lähteä Lapista, mutta Lappi ei tytöstä. Niin se vaan menee.

Uudenvuodenlupauksia en tehny tänäkään vuonna, mutta ajatus siitä "terveellisestä elämästä" on taas tottakai mielessä. Salilla käynti, vähemmän herkkuja, runsas vedenjuonti... Ja näiden lisäksi jos pääsis tän vuoden aikana johonki ulkomaille seikkaileen niin kaikki olis hyvin.

Tältä joululta ei tonttukuvia tosiaan tullu, niin tässä on kuvia viime jouluilta:
Nyt mie lähen nauttimaan melkein viimisestä illasta täällä talven ihmemaassa.Noora

No comments:

Post a Comment