Tuesday, 27 January 2015

"Mulla on semmonen tunne, että tää on se minun juttu."


Kohta on takana kolme viikkoa työharjoittelua Voicella ja ei voi muuta sanoa kuin, että en vois olla tyytyväisempi. Pitkästä aikaa tuntuu siltä, että valitsin oikein!

Itseasiassa sanoin matkamessuilla yhelle työkaverille, että minusta tuntuu siltä, että oon vihdoin oikeassa paikassa. Se kyllä pitää paikkansa. Ekaa kertaa elämässäni on työn suhteen semmonen tunne, että jes nyt tää on se minun juttu.

Oon ehtiny jo kirjottaan aika monta juttua nettiin, haastatteleen eri artisteja, tekeen elämäni ensimmäisen videoidun haastattelun (löytyy Voicen sivuilta jos joku haluaa nähä sen hahah)... En osannu kuvitella, että pääsisin näin lyhyessä ajassa jo kokemaan niin paljon. En malta oottaa mitä kaikkea jännää seuraavat kuukaudet tuokaan tullessaan.

Viime vuosi oli taas semmosta yleistä haahuilemista, eikä mulla ollu mielessä oikein mitään sen kummempaa mitä haluaisin tulevaisuudessa tehdä. Nyt alkaa pikkuhiljaa taas pää täyttyä ideoista ja unelmista mitä haluan toteuttaa. Tää vuosi on omistettu unelmille ja omalle hyvinvoinnille!

Hyvinvoinnista puheenollen... Mulla on kolmas päivä putkeen nyt peiton alla, kun oon parennellu itseäni mahataudista. Olo on suhtkohtnormaali ja huomena sitten taas töihin :)
Vitsi ku tulis päivitettyä enemmän tätä blogia. Olis tosi kiva lisäillä paljon kaikenlaisia kuvia ja kirjotella mitä mieleen tuleekaan. Tää koko homma on ollu katkolla nyt jo tosi pitkään.. Hmm.. Tarviin sen hovikuvaajan selvästi, joka on mukana menossa päivittäin, niin sais sitä materiaalia!


Noora

5 comments:

 1. Mistä löytyy se video? Koitin ettiä mutten löytäny! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehe voin antaa vinkin, että se löytyy sieltä "audiot & videot" osasta :D

   Delete
 2. Moikka,
  Löysin sun vanhoja au pair postauksia (kiitos niistä!) kun googlailin tietoja ausseista, viisumeista jne. Oon ite lähössä kesällä au pairiksi ausseihin/nz ja muutama perhe, keiden kanssa olen aktiivisesti viestitellyt toivoo juurikin 9kk työskentelyä. Kerroit, että sä olit kanssa ollut 9kk samassa perheessä. Tiedän, että tätä tehdään paljon, vaikka periaatteessa working holiday visalla saisi olla vain 6kk/työnantaja. Onko tähän olemassa jotain kiertotietä tms mikä oikeuttaisi tähän vai jatkaako au pairiutta 6kk jälkeen vaan ns lomailulla?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hmm.. En kyllä nyt muista yhtään.. En mie minusta ees miettiny tuommosta asiaa, mutta jos mietin, niin varmaan ilmotin johonki, että olisin vaan 6kk samassa perheessä :D Tästä ei kyllä ollu nyt mitään apua.

   Delete
 3. Etkös sie enää Noora bloggaa? :o

  ReplyDelete