Friday, 7 December 2012

N&N: Nami vastaa ja Noora korjaa

Löysin viime kuussa jostain "husband tag" -kyselyn ja se oli sen verran kivaa luettavaa, että päätin toteuttaa saman homman täälläkin. Eli tyttö-/poikaystävä vastaa kysymyksiin kysyjästä/parisuhteestaan ja sitten naureskellaan vastauksille. Muuntelin kysymyksiä meille sopivammiksi, annoin koneen Namin haltuun ja alla on lopputulos. Minun korjaukset on sitten kursiivilla vastausten alapuolella.Missä tapasimme? Where did we meet?

Outside a club popular with tourists in central London.

Kyllä. Tiger Tiger nimisen baarin ulkopuolella.


Tiesitkö heti, että olin sinulle se oikea? Did you know straight after we met that I was the one for you?

Er... No, that wasn't in my thoughts at all.

Kyllä se tais olla rakkautta ensisilmäyksellä, Nami vaan yrittää vähätellä ;)


Millaisen ensivaikutelman annoin? What kind of first impression did I make?

Along with your numerous friends who were out with you that night, you came across as fun-loving, spontaneous and pleasant.

Todennäköisesti se meni näin.

Onko meillä perinteitä? Do we have any traditions?

Apart from me doing ALL the cooking and cleaning (hehe!!), not really, except that Friday and Saturday nights are very laid back, and pretty fun and silly, and activities can range from competing to try to throw sweets in each others' open mouths, to cooking together and stuffing our faces before watching a bit of TV.

No jos nämä perinteiksi voi laskea niin joo. Paitsi eka lause on naminamin ihan omasta päästä keksitty!!


Kuka määrää kaapin paikan? Which one is the boss in our relationship?

I wouldn't say there was a boss as such, we are masters of our own destinies, but both being easy-going, we don't tend to bicker much.

Hmm, oon samaa mieltä, mutta pitää kertoa, että muunmuassa eilen Nami joutu makuuhuoneeseen kattoon jalkapalloa minitelkkarista kun mie valtasin meiän päätelkkarin olohuoneessa X Factor USA:n takia ;)


Milloin tapasit perheeni? When did you meet my family?

I met them in Lappi in July, but of course, I had met your mum in March when she came  to sunny England on business.

Oikein! Tapaamisesta löytyy boyfriend tagin alta juttua jos jollain uudella lukijalla kiinnostaa!

Mitä katson TV:stä? What do I watch on TV?

AMERICAN IDOLLLLLLL!!!!!!! I am not a fan, but I like to 'educate' her on good music, since the poor girl grew up listening to Lordi and Justin Bieber.

X Factor USA eikä mikään American Idol! Ja tuon viikottaisen kattomisen lisäksi tuijottelen erilaisia dokumentteja, matkaohjelmia ja höpöhöpöjuttuja.


Mistä ruoasta en pidä? Which food do I not like?

Fish as you are allergic. Other than that, you are the only person I know who disliked French fries/chips.

Kalaa ei tosiaan tuu syötyä allergian takia (tonnikala jostain syystä käy!), mutta kyllä mie ranskalaisia syön jos ei ole mitään parempaa tarjolla hahaha. Mutta ei tosiaan kuulu lemppareihin. Raaka selleri on jotain semmosta, mikä ei helpolla alas mene..


Jos voisin syödä vain jotain tiettyä joka päivä mitä se olisi? If I could eat only one thing every day what would that be?

Grass!!!!!!!!!!!!!!! You are obssessed with vegetables and salads.

Nojoo kyllä tää on totta, mutta lihaa vois tulla aika kova ikävä!

Kun käymme ulkona syömässä mitä juon? What do I drink when we go out to eat?

To be perfectly honest, I am not entirely sure, but I will guess Coke....

Well done! Kokista tai vettä juon aina kun ei kuitenkaan maitoa kehtaa tilata... hehe...


Mikä on kengänkokoni? My shoe size?

Hum... about 'this big' (I am holding my hands a few inches apart) .... er... UK size 7?

Nyt meni kyllä niin päin mäntyä... :D Enkkukoko seiska on meiän kokoa 41 ja mulla suurin osa kengistä on kokoa 37 eli UK 4. "Yeah but mine is size 8 so yours could be 7." hahahah


Jos keräisin jotain mitä se olisi? If I was collecting something what would that be?

H-A-T-S!!!!! Saying that though, you aren't quite as much into your hats as you were before, so maybe new and vintage cameras.

Hattuja en tosiaan enää niinkään, mutta vanhoille ja uusille kameroille voisin oikein mielelläni hankkia lisää kavereita!

Mitä laitan leivän päälle? What do I put on my bread?

Butter, cheese and ham.... or butter and chocolate spread .... hahahaha

Hyi voita ja suklaata!!! Nami laittaa nuita molempia ja tietää oikein hyvin, että en todellakaan laittais suklaata leivän päälle :D Eka veikkaus meni siis oikein ja siihen vois vielä lisätä meetwurstin ja muut leikkeleet.


Mikä tapani on sellainen, jonka toivoisit häviävän? My habit you wish could disappear?

Damn, how many can I list??? Just ONE!!  ....  Your lack of energy in the morning because I am a morning person, and you most certainly are not. As you know, I can function on 3 hours' sleep a night for several weeks, so it is a bit odd when you wake up at 10am after a 12 hour sleep and the first words out of your mouth as you yawn are "I am so tired!".

I will start jogging at 05:30am or 6:00am, and hopefully you will join me.

Hahahah tää oli hyvä ja niin totta!! :D Paitsi, että täällä en oo nukkunu kertaakaan 12:sta tuntia ja vain muutamana aamuna oon nukkunu kymmeneen asti.. Saapa nähä miten käy tuon lenkkeilyn suhteen.... :D


Millaista on lempimusiikkini? My favorite music?

Bieberrrrr FEVEEEER!!!  :D The spelling may be wrong, but you love the only Suomalainen musician I respect, Mr Jukka Poika.

Eiii Bieberiä.. Tykkään reggaesta ja oikeastaan aika monenlaisesta musiikista, raskas rock ja hevi ei kuitenkaan uppoa... Antti Tuisku!!! Niin ja festarit on ihan parhaita, varsinki Ausseissa!

Mistä minä olen kotoisin ja mistä vanhempani ovat kotoisin? Where am I from and how about my parents?

I will say you are all from Santa's hometown, but one of your parents might originally be from Varkhaus.

Minun kotipaikka meni oikein, eli Rovaniemihän se on, mutta muuten ei onnistunu. Iskä on kotoisin Leppävirralta ja äiti Pelkosenniemeltä. Äiti ja iskä voi korjata jos meni ihan pieleen :D


Mitä voisin tehdä tunteja putkeen? What could I do for hours?

Complain  :)
Walk and sleep .... not at the same time luckily!

Nukkua, syödä, kattoa leffoja, kirjottaa/lukea blogia/blogeja, olla koneella, juoruilla tyttökavereiden kans, nauraa Namin kans.... Vaikka ja mitä!


Kuka Sex And The Cityn neljästä naisesta muistuttaa minua eniten? Which of the main four characters from Sex And The City am I most like?

Classy Charlotte of course.

Charlotte on tosiaan se kaikista klassisin ja naisellisin Sinkkuelämästä, niin en kyllä ihan heti menis sanomaan, että se sitten muistuttaa minua eniten! Ehkäpä Miranda vois olla lähimpänä kun se on vähän semmonen hömppä, mutta kuitenki tosi symppis tai sitten vaikka Carrie miesongelmiensa takia :D Vaikeaa! Mutta Samantha ei ainakaan.
Olenko harrastanut jotain urheilua? Have I ever taken part in any sports?

I believe you played volleyball at school, but no team sports since then. You also had gym membership in Australia, so I assume you weren't spending your time in the bar eating donoughts.

Mmm... Oletin, että tähän tulee pitkä lista, kun oon Namille selittäny kyllä monesti mitä kaikkea oon harrastanu. Mie oon kokeillu jalkapalloa, jääkiekkoa, voimistelua, kartingia, paritanssia, tanssia, yleisurheilua...

Kuka julkkis olisi sellainen kenet haluaisin tavata? Which celebrity would I most like to meet?

You have never mentioned him and I doubt you even know who he is, but I am 100% sure you would LOVE to spend a month shadowing the famous fashion photographer Mario Testino.

Other than him, I know there is a young man you cannot wait to meet, the gorgeous Ayrton who in my eyes as his father, IS a celebrity-in-waiting starring for Arsenal Football Club, so is a valid answer.

Hyvin mietitty! Olis aivan mahtavaa tavata joku huippuvalokuvaaja ja kuin myös Namin poikakin (jonka tulen toivottavasti pian tapaamaan)! :)


Mistä kolmesta asiasta tykkään sinussa eniten? Which three things about you do I like the most?

My sense of humour, my singing and naturally of course, my youthful good looks. (2 of these are not true....)

Ekana voisin sanoa juurikin tuon huumorintajun, toisena kropan (lihakset+ihonväri+pituus) ja kolmantena sen, ettei Nami ole mikään vähäjärkinen, eikä käyttäydy kuin teinipoika (ja moni vanhempikin) vaan järkeä löytyy ja paljon! Ei ehkä elektroniikan tai ns. miesten hommien suhteen, mutta ei nyt tällä kertaa lasketa niitä tähän ;D


Suomen opiskelua numero yksi ;DIhan hyvinhän ne vastaukset osu oikeaan!Noora

8 comments:

 1. vähän kiva :) mikset oo tavannut namin elämän rakkautta vielä? missä päin lontoota asutte? joko muuten sait töitä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Namin elämän rakkaus on vielä sen verran nuori, että sen äiti ei oo halunnu "jakaa" lastansa vielä Namin uuden kumppanin, eli minun kans. Ajallaan sitten, toivottavasti pian :) Jos mietit Lontoota kellona ja moottoritit on rajoja niin asutaan kolmosen kohalla ihan just Lontoon rajojen ulkopuolella Essexissä. Töitä en oo saanu vieläkään, kun näihin aikoihin haetaan yleensä vain jouluapulaisia ja mie etin kokoaikaista työtä, joka jatkuis pidempään. Jouluksi menen kuitenkin Suomeen niin en voi valitettavasti hyväksyä edes nuita apulaishommia.

   Delete
 2. No, iskä ei oo muuten mistään kotosin, mutta syntyny Varkaudessa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No niinhän se menikin, en vain ollu ihan varma.... :D

   Delete
 3. okei :) toivottavasti löydät pian alkuvuodesta töitä! mukavaa joulun odotusta! :) mä jatkan blogin lukemista ja tiputan kommenttia aina silloin tällöin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä, pitää pitää peukut pystyssä ja toivottavasti pukki tuo vähän onnea lahjaksi tänä jouluna. Kiitos ja samoin ihanaa joulun odotusta sinnekin! Jatkahan lukemista ja kommentoi ihmeessä kun siltä tuntuu! :)

   Delete