Monday 10 December 2012

10.12.2012 HAPPY BIRTHDAY TO ME!

Meikäläisellä on tänään 22v synttärit! Ei voi muuta sanoa kuin, että nää vuodet menee nykyään ihan hirveän hurjaa vauhtia ja kohta ollaan jo kolmekymppisiä! Vastahan mie olin Ausseissa syömässä hedelmä synttäri"kakkua" ja Cambodiassa yksinäni "juhlimassa" synttäreitäni. Viimeiset kolme synttäripäivää on menny oikeastaan ilman juhlia tai mitään muutakaan ja ei se tämäkään päivä kovinkaan juhlalliselta vaikuta :D

Tiskasin eilen astioita ennen kokkaamista ja Nami tuli jotain jutteleen "sinun huomisista synttäreistä". Herra yritti suht hienovaraisesti mainita, ettei kannata sitten odottaa lahjaa tai edes korttia niin ja eikä myöskään mitään joululahjoja ja samaan lauseeseen hän mainitsi, että ostaa kissallensa varmasti kaikkea kivaa jouluna. Pitäiskö tässä sitten miettiä niin, että kissa on sen verran tärkeämpi otus, että kyllä sille lahjoja pitää ostaa, mutta omalle tyttöystävälle ei voi edes tikkaria ostaa yllätykseksi :D No ei kai se auta muu kuin tottua tähän järjestykseen sitten.... Murrr!

Hienovaraisen maininnan jälkeen kuitenkin kuulin, että jos sitä nyt ehkä vaikka jotain ruokaa kävis hakemassa kotiin. Saas nähdä, hahah! Ilmoittelen sitten myöhemmin minkälainen päivä olikaan. Todennäköisesti sisältää ruokaostoksia, siivousta ja kokkailua hahah.

Olis kyllä aika huippua viettää edes yhdet synttärit pitkästä aikaa ihanien kamujen kanssa!





No mutta ainahan sitä voi juhlia vähän myöhässä eli vaikka sitten kun meen jouluksi kotiin! Ikävä kaikkia ihania, mutta onneksi me kohta nähdään!!



Noora

2 comments:

  1. Huikeita matkutusjuttuja sulla täällä! Jäänpä ehottomasti seurailee tuleviakin. ;) Ja hyvää synttäriä! :)

    ReplyDelete
  2. Kiitos kiitos!! :) Tervetuloa ja jäähän ihmeessä seurailemaan seikkailuja!

    ReplyDelete