Monday, 28 February 2011

Hot and humid

Oltiin suunniteltu perjantaiksi baari-iltaa ja mullahan ei taaskaan ollu minkäänlaista baarifiilistä ja se vaan laski entisestään kun pääsin Fremantleen ja tytöt ei päässy sinne yli puoleentoista tuntiin. Hengailin yksin melkein koko sen ajan ja kiertelin ja kuvailin kaikkea. Fremantle on siis ihana pikkunen kaupunki tässä noin 20km Perthin alapuolella. Siellä oli ihan mahtava tunnelma ja tuntu kuin olis ollu ulkomailla! Tai siis vaikka jossain Välimeren maassa..

Onneksi ei ihan koko aikaa tarvinnu yksin istuskella kun yks jamaicalainen kaveri soitteli just ennen ku tytöt tuli, että missä olen ja se sattu olemaan samassa paikassa. Se vei minut sitten kuunteleen jotain sen lempparibändiä, joka muuten kuulosti hyvältä ja näytti vieläkin paremmalta! Siinä vaiheessa alko meininki nousemaan jo kohti kattoa. Uus rakkaus tuo puoliksi jamaicalainen laulaja.. (ja yllättäen varattu....) Ens kerralla yritän kuvata paremman videon nuista!Tytöt tuli kans kuunteleen bändiä ja sen jälkeen mentiin Metropolis clubille. Siitähän se loistava au pair tyttöjen (Suomix2, Ruotsi, Saksa ja Tanska mukana) ilta sitten alkoikin! Sopivasti juotavaa kaikille ja paljon tanssimista! Ei oo tainnu kertaakaan täällä olla nuin hauskaa mitä meillä oli perjantaina!

Monta hikistä kuvaa tuli otettua ja videoita kans. Videomateriaalia en kuitenkaan taida laittaa tänne, koska jokaisessa videossa kuuluu minun laulua taustalla :D Täällä on ollu nyt pari viikkoa putkeen tosi kuumaa ja kosteaa! Asteet kohoaa reippaasti yli kolmeenkymmeneen joka päivä ja kosteusprosentti on siinä 60-80% kun se yleensä on jotain 20-30%. Joka puolella puhutaan tästä kuumuudesta ja radiossaki sanottiin, että tämähän on ihan naurettavaa! Kuulemma kuumin kesä, tai ainakin helmikuu, pitkään aikaan!


Fiji/Finland

Lauantaina käytiin tyttöjen ja Mr. T:n kans kattomassa 'Morning Glory' -leffa Kings Parkin outdoor cinemassa. Tän jälkeen mentiin T:n kans vielä sen luokse kattoon 'Koirankynnen leikkaaja' ja se jopa tykkäs siitä leffasta! Oon aina aatellu, että ei suomalaisista leffoista tykkää muut kuin suomalaiset korkeintaan, ne on välillä niin outoja.. :D Poikkeuksia löytyy näköjään.Sunnuntai pyhitettiin syömiselle, rentoutumiselle ja parhaalle sunnuntai livebändille ikinä. Tais olla kolmas tai neljäs kerta kun niitä käytiin kuuntelemassa :) Päivällä suunnattiin Annin kans taas Fremantleen ja mentiin pizzalle ja illalla tosiaan Cottesloehun kuunteleen bändiä Siirin ja Amelian kans.


Erittäin kaunista, hahah! :D Oli rasittava mies ja sen kyllä huomaa ilmeestä etten tykänny! Kaikki sunnuntaina minusta otetut kuvat oli tätä luokkaa, tais väsyttää..
Oli kyllä tosi mukava viikonloppu, näitä lisää!

Hei nyt mulla on toinen vinkki miten saa miehiltä huomiota! Jos ei vauvaa löydy lähettyviltä, niin kannattaa kantaa järkkäriä mukana baarissa, toimii! :D Muutama tuli kyseleen oonko valokuvaaja ja pyysi ottaan kuvia tai kysy, että saako ottaa meistä kuvan jne.. Kylläpä mulla näitä hyviä vinkkejä riittää.. :D Hahhah!


Nyt suihkun kautta nukkumaan! Kivaa viikkoa kaikille! :)
Noora

4 comments:

 1. Hei! mikä järkkäri sulla on? ja milläs toiminnolla tollasia "heilahtaneita" kuvia saa? ihania kuvia siis ovat!

  ReplyDelete
 2. Kiitos! Mulla on Canon EOS 500D ja yökuvauksella tulee tuommosta jälkeä :)

  ReplyDelete
 3. Kiitos vastauksesta! Kuulostaa suositulta kameralta :)

  ReplyDelete
 4. Se on kyllä hyvä kamera! :)

  ReplyDelete