Wednesday, 9 February 2011

Good morning everyone!

Australialaiset on todellakin aamuihmisiä, monet lähtee lenkille ennen töitä ja aamu kuuden pumpissaki on aina jotain 20 ihmistä. Urheileminen on kyllä aivan loistava tapa aloittaa päivä! Tulee niin energinen ja hyvä olo! Kerran oon vasta käyny aamulenkillä joskus puoli kuuden aikaan Cottesloe Beachilla ja oli kyllä paras juoksulenkki ikinä! Rannalla on niin kiva juosta ja ilma on vielä siihen aikaan tosi raikas.

Viime viikolla aloin käymään pumpissa yli 4kk:n tauon jälkeen. Pahaltahan se tuntu ensimmäisen kerran jälkeen, mutta on se vaan niin ihanaa!! En edes muistanu kuinka loistava olo siitä tulee kun on tunnin pumppaillu menemään! Varsinkin aamupumpit on parhaita, tänään aamulla kävin viimeksi.

Suomessa mulla ei tulis mieleenkään herätä 5.20am ihan vaan sen takia, että pääsee lenkille tai 6am pumppiin! Täällä se on niin eri juttu, en kyllä edes tiedä miksi!

Tältä näyttää Perth kuuden aikoihin aamulla. 
  
 
 
Reipasta päivää kaikille!
 
 
 
 
Noora

4 comments:

  1. näyttää niiiin kivalta!

    ReplyDelete
  2. Onpa kivan nakosta! Olispa brassitki enemman aamuihmisia, oon meinaan ite aamuihminen, ja saan kylla olla ihan yksinani, varsinki tassa perheessa.. :D

    ReplyDelete
  3. Aijaa!! Mulla on just toiste päin, tykkään nukkua aamulla pitkään, mutta pakko ollu muuttaa rytmiä ku työt alkaa 7am.. :D Vaihdetaan!!

    ReplyDelete