Tuesday, 22 February 2011

Good Vibrations part 1!

Niin tosiaan yh-äiteilyn jälkeen sunnuntaina mentiin semmosille festareille, joita oltiin Siirin kans ooteltu jo aika pitkään! Kaks kuukautta sitten ostettiin liput ja päätettiin vielä panostaa VIP lippuihin, jotka makso noin $205:ia. Taidettiin vähän hätiköidä kun kaikki liput oli puoleen hintaan viikon ajan ennen festareita ja kuultiin sitten sunnuntaina, että nythän niitä lippuja myydään ovelta $35:n hintaan! Vähän ärsytti, mutta eipäs voi mitään. Niin ja VIP lipuista ei oikein ollut mitään hyötyä, saatiinhan me toki käyttää VIP vessoja ja istua muovisilla tuoleilla.. Oli erittäin VIP olo :DFestareilla oli yhteensä 36 esiintyjää ja niistä kävin kattomassa kymmentä: Tim & Jean, The Ting Tings (hyi en tykänny yhtään), Kelis, Erykah Badu, Nas & Damian Marley, Mike Posner, Ludacris, Aloe Blacc, Miike Snow ja Phoenix. Täällä on yleensä tosi harvoin täysin pilvistä, mutta sunnuntaille sattu aivan harmaa taivas, silti oli tosi lämmin ilma ihan yöhön asti!

Taidankin jakaa tän postauksen kahteen osaan kun näyttää tulevan niin paljon videoita, ettei viitti yhteen laittaa kaikkia.


Tim & Jean oli mulle aivan uus tuttavuus, mutta kyllähän ne minun sydämen sulatti, tai no oikeastaan pörröpää laulaja Tim sen sai aikaan.. Hyvältä näytti ja myös kuulostikin!

 

Erykah Badu oli myöskin uutta mulle ja yllätti erittäin positiivisesti. Kunnon leijonanharja tuolla naisella!

 
 
 Jollain oli aika hyvät näkymät


Tytöt halus mennä kattomaan Aloe Blaccia ja onneksi menin mukaan! Ihan mahtava yllättäjä tämäkin!

 
 
Yks festareiden huonoista puolista oli se, että monet hyvät artistit esiintyi samaan aikaan. Nas & Damian Marley oli mulle se ehdoton ykkönen, jonka haluan nähä, mutta kävin pikaisesti niiden keikan aikana kattomassa myös Miike Snowta ja Kelistä.
 

Kelis:ltä kuulin just sattumoisin minun lemppari biisin, kun kävin kurkkaamassa miltä sen keikka näyttää :)

 
 
Miike Snowlta taas en ehtiny kuulla yhtäkään lempparia kun oli kiire takaisin Damiania kattomaan. Mutta tältä sen keikka näytti.
 
 
 
Damian Marleyn keikan aikana tutustuin tosi kivaan fijiläiseen mieheen ja kyseisen keikan jälkeen mukava jamaicalainen mies tuli jutteleen, jonka kans sitten kattelinkin Ludacrisin ja Phoenixin keikkaa :) Molemmat keikat oli ihan hyviä, mutta ei lemppareita.


Ludacris

 
 
Phoenix
 Voisin melkein sanoa, että oli parhaat festarit tähän mennessä! Vaikka kaikki täällä on ollu kyllä hyviä! Seuraavaan osaan tuleekin sitten vielä se lemppari ja Mike Posner ja vielä vähän yleistä meininkiä :)Noora

No comments:

Post a Comment