Wednesday, 16 February 2011

Hiostavaa!!

Jee minun kone on taas elävien kirjoissa, ainakin väliaikaisesti! Flunssastakin on jäljellä enää vain pieni yskä, joten kävin ihanassa aamu kuuden pumpissa ja iltasalilla :)

Lämpömittari näytti tänään melkein +40 ja oli ihan tosi kostea ja hiostava ilma! Oli tarkotus mennä kävelylenkille joen rantaan ennen salia, mutta päädyinkin vaan ottamaan kuvia kun pelkästä seisomisesta tuli jo hirveä hiki.

Yritin ladata videota maisemista, mutta youtube anto vastaukseksi vain tätä samaa kokoajan: "Lataus epäonnistui tuntemattoman virheen vuoksi.". En sitten laita videota ja saatte tyytyä yhteen vinoon kuvaan :DTummat pilvet enteili ukkosta, mutta eihän sitä taaskaan tänne tullu, höh!


Hyvät ystävänpäivät kaikille näin pari päivää myöhässä!
Noora

4 comments:

 1. kiva että palasit, tämä yksi lukija on jo käynyt pariinkin otteeseen katsomassa blogiasi ja todennu, "höh ei mitään uutta vieläkään" :)
  Tuo hattusi, joka muuten näkyy päässäsi koko ajan on ihana! Mistä oot sen hankkinut?

  ReplyDelete
 2. Onneksi nyt on kone kunnossa (tosiaan väliaikaisesti ainakin) niin pääsee vähän päivitteleen tännekin juttuja :)

  Hatun ostin noin vuosi sitten Lontoon H&M:ltä ja tykkään kans tosi tosi paljon! Huomaa varmaan kun se on mulla aina päässä :D Tai sitten mulla on vaan bad hair day joka päivä..

  ReplyDelete
 3. ahaa, onko se miesten vai naisten osastolta?..oon itseki kokeillu nuita hattuja (miehillä tuntuu olevan enemmän valinnanvaraa kyseisissä hatuissa), mutta ne on niin isoja!
  Hauskaa viikonloppua!

  ReplyDelete
 4. Miesten :) Niillä tosiaan on enemmän vaihtoehtoja. Paitsi täällä on kyllä tytöillekki!

  ReplyDelete