Saturday, 12 February 2011

There is nothing healthy about a tan

Vapaapäivä meni yllättäen taas Cottesloe Beachille. Sinne on vaan niin helppo lähteä jos ei keksi mitään tekemistä, eikä kaveritkaan ehi tekemään mitään. Autolla taitaa mennä jotain alle 10min kun sinne ajelee.

Nautin yksin olemisesta ja auringosta, kunnes vierestä kuului, että "huh kylläpä on kuuma ilma, melkein jo liian kuuma". Aattelin, että noniin nyt joku unelmien prinssi päätti vihdoin lähestyä minua, mutta kun käänsin päätä niin sehän paljastuki vähintään 55v skottilääkäriksi. Ihanaa! Sepä ei sitten malttanu olla hiljaa, ei ollenkaan. Aina kun vähän vaihdoin asentoa pyyhkeen päällä tai avasin silmiä niin tältä tohtorilta alko tulemaan juttua maan ja taivaan väliltä.

Eihän sitä jaksanu kovin montaa tuntia kuunnella, niin vietin aika paljon aikaa meressä kelluen. Oli sen verran ihanat aallot, jotka tuli pitkälle rantahiekalle asti ja virkistävää se vesi, että siellä kyllä viihty kauan! Kädet vaan palo vähän kun ei siellä vedessä huomannu, että ihoa polttelis. Yritin myös kuvailla paljon videoita ja kuvia, että se mies huomais, että mulla on muutakin tekemistä kun kuunnella sen juttuja :D Mutta sehän keksi kamerastakin asiaa ja kysy kahesti, että haluanko, että se ottaa minusta kuvia kun kävelen mereen ja makaan rannalla. No thanks!


 
Siinähän se Doctor Scotland näkyykin pikkuSpeedoissaan ja lippis päässä rasvailemassa itseään.. 
 

 
 
  
 
 Ja tämmönen minilemmikki löyty kylppäristä tänään
 
 

Täällä muuten telkkari- ja radiokanavilla ja myöskin lentokoneiden perässä on semmosia mainoksia missä lukee "There is nothing healthy about a tan". Ei mulla (ainakaan vielä) ihosyöpä pelota, kun muistaa vaan käyttää sitä kolmenkympin suojakerrointa tarpeeksi!

Alapuolella on reippaille tehokas vatsalihastreeni!Noora

2 comments:

  1. nouuuuuh tälläset postaukset pitäis olla kiellettyjä tänne suomen -30' pakkaseeeen!!:D

    ReplyDelete
  2. Oivoi! Yritän ens kerralla tehä vähän kylmemmän postauksen! ;D

    ReplyDelete