Wednesday, 13 October 2010

UWA vs. Verve

Yliopiston kuntosali vastaan lähisali. Kyllä taitaa tuo ensimmäinen vaihtoehto voittaa aika reilusti! Kävin eilen tutustumassa siellä ja varmaa on ainakin se, että nuoria siellä käy paljon! Sinne siis niin on hyvä mahdollisuus tutustua ihmisiin ja nähdä ihania opiskelijapoikia ;D Pumppia onkin ehtinyt jo parin viikon aikana tulla ikävä! 

Noora

2 comments:

  1. heitin tän kommentin nyt vähän minne sattu, mutta kaipa löydät tän täältäki. löysin tosiaan sun blogin ihan vahingossa, mutta pakko kommentoida ku oot siellä ausseissa (ja jään varmaa tätä sun blogia seuraamaanki ihan mielenkiinnosta!). oon itekki asunu ausseissa kaks vuotta (nyt takasin suomessa valitettavasti): perthissä en ikinä päässy käymään, mutta nyt ois tosiaan ajatuksena lähtee sinne UWA:n mahdollisesti opiskelemaan (muitaki vaihtoehtoja on, joten saa nähä). ja joo, menet kyllä ihan aussista..itseasiassa näytät ihan yheltä ihanalta tytöltä, johon tutustuin, hän oli kotoisin Broomesta!mut hei,jatka samaan malliin! vaikutat tosi ihanalta.
    - anni

    ReplyDelete
  2. Kiitos kivasta kommentista! Perth on kyllä ihan loistava paikka, kannattaa tulla tänne jos vain on mahdollisuus! :) Missä päin Ausseja olit aikaisemmin?

    Jäähän seurailemaan :)

    ReplyDelete