Sunday, 10 October 2010

10.10.-10

Täällä sataa vettä! Tai ainaki sato äsken! Eilen oli yli +30°C ja vietin päivän rannalla, tänään alle +20°C ja vesisadetta ja kylmä tuuli. Ihan pikkunen lämpötilan muutos yhden yön aikana.


Outoa asua semmosessa paikassa missä on aivan ihania rantoja aivan lähellä! En kyllä pistä yhtään pahakseni, että autolla menee vähän päälle 10min tuohon lähimmälle Cottesloe Beachille.. Ainiin ja autosta tulikin mieleen, tänään lähti minun täällä käyttämä auto vaihtoon! Entinen oli ihana pikkunen sininen Wolksvagen Golf, jossa on automaattivaihteet ja tilalle tuli vanha valkonen Hyundai Accent manuaalivaihteilla.. Okei ei saa valittaa kun on "oma" auto käytössä, mutta silti olisin voinu oikein mielelläni pitää sen helposti ajettavan söpön pikku golffin! Ei nimittäin ekoilla ajokerroilla ihan sujunu vasemmalla kädellä vaihteiden vaihtaminen, eikä varsinkaan ratin oikealla puolella olevan vilkun käyttö. Onneksi Anni oli vieressä huutamassa, että "Noora ei siitä!!" kun laitoin aina vasemmalta puolen pyyhkijät pyyhkimään.


Tuossa muutaman kilometrin päässä olevat maisemat: :)

Kyllä mummon pitäis olla täällä minun kans bongailemassa paikallisia rantaleijonia! ;)


Oon alkanu kirjottaan täällä "kauppalistaa", johon laitan ylös asioita mitä aion ostaa täältä ja yritän kovasti olla ostamatta kaikkea turhaa. Tänään alko listan toteuttaminen ja sain tällä kertaa ostettua Billabongin thongsit (=varvastossut, ei tangat) eli kohta menen jo ihan paikallisesta ;D Muuten oli oikein kiva päivä, mutta kiinalaisen ruuan jälkeen meinasin oksentaa.. Jossain ruuassa oli jotain mille oon allerginen, niin tuli sitten aika kiva reaktio siitä. Tällä kertaa voin sanoa, että loppu hyvin kaikki hyvin ja enää ei ole onneksi huono olo.
Nyt aion käpertyä peiton alle ja alkaa kattomaan Jos Rakastat -leffaa :) Nauttikaahan sunnuntaista ja ensilumesta Lapissa!


Noora

No comments:

Post a Comment