Wednesday, 6 October 2010

Matkustusta

Ens yönä klo.0:30 paikallista aikaa tulee viikko täyteen täällä. Viikon takaiset lennot meni muuten oikein hyvin, mutta Amsterdam-Singapore lento oli myöhässä 2-3 tuntia ja meinasin myöhästyä vimpalta matkalta kohti Perthiä. Heti kun kone laskeutu Singaporeen juoksin kovaa vauhtia seuraavalle portille ja matka yllättäen jatkui aivan niin kuin pitikin, onneksi!

Tällä Amsterdam-Singapore lennolla tutustuin myös yhteen aivan ihanaan 24 vuotiaaseen espanjalaistyttöön, joka oli menossa au pairiksi BALILLE!! Onneksi tää tyttö sattu istumaan minun vieressä, niin ei ollut ihan kamalan tylsää pitkän matkan aikana. Suunnittelin vähän, että Balilla vois mennä käymään tuossa ens vuoden puolella. Lennot sinne Perthistä maksaa vain vähän yli minun viikkopalkan, joten ei siis hirveästi tarvi säästellä sitä varten :)

Muutamia kuvia lähtö-/matkustuspäivältä:


Onneksi Ansku oli Helsingissä seurana ja saatteli lentokentälle niin ei tarvinnut yksin raahata laukkuja, kiitos vielä siitä!!

Vihdoin jet lag on mennyt ohi ja nyt väsymystä voi syyttää liian lyhyistä yöunista! Ens viikolla vasta oikeastaan alkaa kunnon arki kun perheen lasten harrastukset alkaa ja vähän muutenkin tietää enemmän miten ja mitä tehdään minäkin päivänä. Ehkä sitten helpottaa, näin aluksi on vähän vaikeaa kun kaikki on uutta, eikä oikein tunne ketään kunnolla.. Mutta niinhän se on aina uudessa paikassa.

Viikon aikana oon tavannu monia ihmisiä ja kaikki on ollu ihan mahtavia! Eilen oli suomalaisten äitien ja lasten kerho, jossa juttelin niiden äitien kanssa aika paljon tästä maasta jne.. Osa niistä oli tullut joskus Ausseihin au pairiksi tai vaihtoon ja oli sitten jääny tälle tielle! Kuulemma Sydneyyn menevistä au paireista yleensä noin puolet jää tähän maahan miehen takia! O-ou, kuulostaa aika pahalta! Mikähän niissä aussimiehissä oikein on kun suomalaiset naiset rakastuu ja jää niiden takia tänne.. Tai sitten se on vain tämän maan ihanuus? Ehkä se selviää mullekin tässä 8kk:n aikana :D

Kivaa päivää kaikille! Täällä päin onkin kohta jo nukkumisaika..Noora

No comments:

Post a Comment