Thursday, 7 October 2010

Aussiethings

Australian setelit on muovisia ja niiden kans voi mennä vaikka uimaan. Paikalliset varikset kuulostaa ihan itkevältä/huutavalta lapselta. "How's it going?" ja "No worries!" kuuluu aussien perus sanontoihin. "Mate" -sanaa käytetään myös erittäin paljon! Ihmiset näyttää samalta kuin esim. O.C. -sarjassa. Shoppailemaan ja ruokaostoksille saatetaan lähteä paljain jaloin, ja yleisin jalkine on thongsit eli varvastossut.

Tuntemattomiakin ihmisiä tervehditään ja toivotellaan hyvää huomenta ja päivää. Papukaijat ja undulaatit taitaa olla täällä kuin meille meidän varpuset ja harakat, yhtä yleisiä luonnossa. Kevätsää (tänäänkin +28ºC) ei ole sopivan lämmin rannalle menemiseen paikallisten mielestä. Monet vaatekaupat ovat ranta-/surffityylisiä. Leffoja voi mennä katsomaan ulkoilmateatteriin, johon kuuluu elokuvan lisäksi säkkituolit, picnicjutut, hengailu jne..

Siinä muutama asia, mitä nyt ensimmäisenä tuli mieleen tästä paikasta ja tavoista. Miksei Suomikin vois olla tämmönen paikka?! Oon jo monelta ihmiseltä kuullut, että: "Nautihan tästä ajasta täällä, tulit nimittäin ehdottomasti maailman parhaaseen paikkaan!"! Ehkä se pitää jo pikkuhiljaa uskoa :)

Täällä näyttää tältä:Löysin muuten aussiversion Justin Bieberistä, hahah mikä pikkunen sydäntensärkijä (-97 syntynyt)!


Kivaa aussimusiikkiaNyt on taas nukkumaanmenoaika täällä päin. Palataan!


Noora

No comments:

Post a Comment