Friday, 22 October 2010

Favourites

Tällä viikolla en ole tehny oikeastaan mitään kummempaa. Jokainen ilta on menny salilla ja alkuviikosta opettelin uima-altaan siivoamisen. Kivaa hommaa jos vain aurinko paistaa ja kun on siivouksen saanut tehtyä niin voi hypätä altaaseen virkistäytymään! Kuviakaan en ole ottanut ollenkaan tällä viikolla(!?) ennen tätä päivää.


Salillakin vihdoin juttelin muutaman ihmisen kans, yhden paikallisen, yhden pakistanilaisen ja yhden ruotsalaisen miehen kans. Onneksi tuolla salilla pääsee tutustumaan joihinkin ja eiköhän viimeistään sitten baarista löydy uusia tuttavuuksia. Ja surffikurssilla kans. Toista tuntia en buukannutkaan tälle viikolle kun luvattiin vähän epävakaista säätä.. Ens viikolla sitten!

Tänään käytiin IKEAssa ostamassa muutamia juttuja ja tottakai syömässä perus ruotsalaiset lihapullat ;) Rakastuin myös yhteen aivan ihanaan hymyilevään tummaihoseen kassatyöntekijään ja yritin kovasti ottaa siitä salakuvia kaikkien muidenkin nähtäville, mutta aina joku ihminen tuli sopivasti siihen tielle niin luovutin...


Äsken kuvailin lempparijuttuja täältä tämänhetkisestä kodista:


Kuka haluaa tulla viettään joulua ja uuttavuotta minun seuraksi tänne?? Tuossa ois vieraalle sänkyki jo valmiina odottamassa..

Nyt kohta salin kautta viikonlopun viettoon! Aivan ihanaa viikonloppua kaikille!


Noora

3 comments: