Saturday, 30 March 2013

Rakkaita muistoja


Katoin tässä yks ilta Lonely Planetin jakson Perthistä ja voi sitä ikävän määrää mikä siitä seuras!!! Olis niin parasta kun pääsis nyt heti takaisin sinne maapallon toiselle puolelle! Jos pitäis Suomen lisäksi valita yks maa, missä voisin asua, niin valitsisin ihan heti Australian. Se on niin unelmamaa, että voisin melkein muuttaa sinne uudestaan sitten joskus kun on perhettä perustamassa!

Kaikki ne festarit, ulkoilmaleffateatterit, rannat, ihanat ihmiset, mahtavat aurinkoiset ja kuumat päivät, uima-altaalla makoilut, lämpimät illat, roadtripit, venereissut jne...... MAAILMAN KOVIN IKÄVÄ! Pakko laittaa tulemaan paljon sekalaisia kuvia muistoja tuovista hetkistä!


Valaiden bongailureissu!

Päivä hääkuvaajana..


Vähän erilainen tapaninpäivä: oli lähemmäs 40 astetta lämmintä!


Pharrell Williamsin keikka oli yks parhaista keikoista ikinä!

JULKKIIIIS!

Roadtrip, punainen hiekka ja vasemmanpuoleinen liikenne..

Tais olla eka kerta kun näin villikenguruita!


Snoop D-O-G-G!

Surffaus oli aivan mahtavaa!!!


Elämäni ensimmäinen tatuointi!

Lemppari!


Viimiset festarit Ausseissa..


En voi edelleenkään uskoa, että tuo elämä on ollu mulle arkipäivää! Tuntuu kuin koko Aussiaika olis vaan jotain ihanaa unta, jota näin joka yö 1,5 vuoden ajan!

Mitä muuten tykkäätte tämmösistä muistelupostauksista? Ja ärsyttääkö kuvien paljous vai onko nuita kiva katella?Noora

11 comments:

 1. oi aivab ihanan näköstää! lisää vaa kuvia :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Australiassa ei huonoja kuvia saakaan! Pitää alkaa selaileen kovalevyn kätköjä, sieltä vois löytyä vaikka mitä mahtavia kuvia :)

   Delete
 2. tosi kivoja kuvia! :) mun on pakko kysyä, että onko vikassa kuvassa olevan miehen nimi hamid? voiko maailma tosiaan olla niin pieni... tai sitten kyseessä kaksoisolento.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva, että tykkäsit! :) Ja ihan oikeassa olet nimen suhteen! Maailma todellakin on pieni!

   Delete
 3. Ite kyl ihastuin Australiaan vaikka olinki siel vaa sellaset 3 viikkoo :D ja kuvii saa laittaa lisää, niit ei mun mielestä voi olla koskaa liikaa :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ymmärrän oikein hyvin! :D Mie ihastuin heti ku pääsin ekaa kertaa lentokentältä ulos ja näin ku palmut huoju tuulessa ja oli ihanan leppoinen ilma vaikka tulinki keskellä yötä! Voi vitsit on ikävä Perthiä!!!!

   Delete
 4. Ei haittaa vaikka on paljo kuvia, mää selasin nuo pari kertaa ku on nii ihanan näköstä, aaah! :) Voi että, tuonne ku pääsis joku päivä.. <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pitää alkaa siis tekemään lisää näitä reissumuisteluita :) Niin monesta maasta on kuitenki muistoja ja kuvia, että täällähän niitä vois jakaa!

   Delete
 5. Mitä kautta sait kavereita Ausseissa? Tunsitko sieltä etukäteen ketään vai olitko ekat viikot täysin yksin ennen kuin sait kavereita? :)

  ReplyDelete
 6. Päädyin jotenkin kattelemaan näitä sun Aussikuvia ja oli jo valmiiks hirvee ikävä sinne.. arvaa vaan auttoko tää asiaa! :'( (oma vika, can't blame you :D) ihan jäätävä ikävä sinne vaikka just jouluna olin kuukauden! se on vaan ihan käsittämätön maa.. lisää kuvia vaan kehiin vaikka ikävä kirpaseekin! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla on myös maailman isoin ikävä sitä maailman ihaninta maata..... :(

   Delete