Thursday 7 March 2013

Pitkäaikainen ihastus...


Muistan kun silloin melkein kymmenen vuotta sitten 12v pikku-Noora meni pikkusiskonsa kanssa kohti Rovaniemen Veitikantien Siwaa ja molemmilla jännitti ihan kamalasti. Oltiin kuultu Idolsista, että yks meiän mielestä aika söpö nuori mies olis siellä töissä... Pitihän se lähteä tarkistamaan ja siellähän se Antti Tuisku istui kassalla! Voi sitä jännityksen määrää! Pikkusiskon oli tarkoitus pyytää Tuiskulta nimmarikin, mutta eihän se raukka siinä jännityksessä uskaltanu muuta kuin tuijotella omia varpaitaan ja päädyttiinkin sitten pelkät tikkarit kädessä kotimatkalle.

Tänään tämä Rovaniemen oma poika oli vierailemassa Revontuli kauppakeskuksessa ja tottakai se nyt piti mennä pitkäaikaista lempparia kattomaan. Tytöt vähän ehkä naureskeli kun saavuin paikalle järkkärin ja zoomiputken kans, heh. Siinä on kyllä niin huipun olonen kaveri, että ei voi muuta sanoa :)







Monet on kehunu Antti Tuiskun joulukonsertteja, mutta ite en oo kertaakaan päässy kattomaan ulkomailla asumisen takia. Tänä vuonna alkaa 10v juhlakiertue ja herra on kuulemma tulossa tännekin päin, jee!



Noora

No comments:

Post a Comment