Sunday, 10 March 2013

Poronkusema 2013


Tää koko viikonloppu oli pyhitetty jokavuotiselle Poronkusemalle. Nyt siellä osa miettii, että mikä ihmeen poronkusema ja kylläpä nuo lapin ihmiset on outoja :D Tää kyseinen tapahtuma on siis Pohjois-Suomen suurin opiskelijatapahtuma ja vaikka mie en opiskelija olekaan, niin otin silti osaa juhlimalla. Perjantaina Onnelassa oli ilmaset hanajuomat ekan tunnin ajan, niin jostain syystä ei sitten maistunu mikään alkoholipitoinen enää lauantaina. Testailtiin pikkusiskon kameran erilaisia asetuksia perjantaina, niin löytyy vaan pieni kasa tuttujen ja tuntemattomien kans otettuja epämääräisiä kuvia.

Päätin, että nyt jää juhlimiset taakse päin ja yritän elää kevään ajan pikkusen terveellisemmin! Nyt saunaan ja valmistautuun alkavan viikon töihin. Kivaa ens viikkoa kaikille! :)Noora

6 comments:

 1. Voi vitsit oon seuraillu sun blogias ehkä pari vuotta kohta ku olin nii mielissään ku matkustelet nii paljon ja sulla on hyviä postuaksia muutenki täälä! :) Mutta pakko kysyä nyt ei yhtään tähän liittyen että haluatko kertoa jotaki esim shoppailu paikkoja Lontoossa missä ois hyviä kauppoja eikä niiku mikään lontoon keskusta jossa kaikki on vaan liian kallista.. jaaa et sää sattuis tietämään jotaki hyviä/halpoja hostelleja missä viihtis yöpyä? ku ollaan menossa sinne katteleen vähän ku meen itekki vissiin aupairiksi sinne syksyllä :) sori nämä ei yhtään mihinkään liittyvät kysärit! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Huippua että oot tykänny! :)

   Mie en tiiä yhtään hostelleista kun en oo niissä asunu, mutta eiköhän googlettamalla löydä jotain hyviä paikkoja! En tykkää yhtään Oxford Streetistä ja siinä lähellä olevista shoppailukaduista, parhaita ostoskeskuksia on Westfield White City ja Westfield Stratford (Euroopan isoin muuten!!). Tykkään myös Camden Townista ja Notting Hillistä, niistä paikoista löytyy paljon pikkusia kojuja, joista saa vähän erikoisempiaki juttuja :) Kysele ihmeessä lisää Lontoosta jos kiinnostaa!

   Delete
  2. Aa voi kiitos paljon! Joo viimeksi ku olin nii tykkäsin tosi paljon Camden Townista, pitääpä käyä tsekkaamassa nuo muut mitä ehtii! :) minäpä kyselen jos tulee vielä mieleen jotaki! :)

   Delete
  3. Siellä on muutenki paljon kaikkia markkinapaikkoja, niitä kannattaa bongailla! :)

   Delete
 2. Hei, mun blogissa olis sulle haaste! :)

  http://maailmanauraa.blogspot.fi/2013/03/haaste.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. Selvä, pitääpä käydä tsekkaamassa! :)

   Delete