Friday, 8 March 2013

20 random things that make me happy


Viime vuoden lopulla kirjotin postauksen, jossa kerroin 20 faktaa itsestäni ja tammikuussa taas kirjottelin 20:sta asiasta, jotka ärsyttää. Mulle tuli silloin kommenttia, että voisin kirjottaa 20 asiaa, jotka tekee minut iloiseksi niin täältä pesee!


1. Minusta on ihan mahtavaa kuulla itselleen uutta musiikkia ja vielä tykätä siitä! Tuntuu, että viime vuosien aikana oon kuullu hirveästi semmosia biisejä, jotka tulee soimaan vielä monen monen vuoden päästä. Blogiin on hyvä koota lemppareita, niin ne on sitten helppo löytää ja kuunnella uudestaan. Tällä hetkellä soi tää:

2. Tyttöjen illoista ja parhaiden kavereiden ja sukulaisten näkemisestä tulee aina kiva olo.

3. Ne on huippuja hetkiä, kun naurattaa niin paljon, ettei meinaa saada happea ja itkuki tulee!

4. Joskus kun ottaa kuvia ja onnistuu omasta mielestään oikein hyvin, niin silloin tekee mieli hyppiä tasajalkaa kohti taivasta! Ei haittaa vaikka muut ei tykkäiskään, kunhan ite tuntee onnistuneensa!

5. Mie oon välillä ihan kotihiiri ja nautin tosi paljon kotona olemisesta ja perheen+mummon kans korteilla pelaamisesta ja muista yhtä "hurjista" aktiviteeteista.

6. Vitsit se on ihanaa, kun pääsee hotellin sänkyyn yöksi ja aamulla hotellin aamupalalle!

7. Aussi ja Aasia kuvia katsellessa ei voi muuta kuin hymyillä. Niin hyviä muistoja tulee mieleen joka kerta, kun niitä selailee! Varsinkin Aussijutut on mulle tosi tärkeitä ja tekee onnelliseksi.
8. Jos joku sattuu kommentoimaan mulle blogissa, oikeastaan ihan sama mitä, niin oon aina tosi iloinen siitä :)

9. Mikään ei voita sitä tunnetta, kun saa puhelun "Hei Noora! Me ollaan valittu sinut!"! Tulee niin mieleen se päivä kun sain tietää, että minut on valittu au pairiksi ihanaan perheeseen Australiaan... Voi niitä aikoja!

10. Pakko sanoa, että oon tosi onnellinen siitä, että mulla on ollu mahdollisuus nähdä niinkin paljon maailmaa, mitä nyt on tullu lyhyen elämäni aikana jo nähtyä.
11. Vaikka en kehuja osaakaan hirveän hyvin ottaa vastaan, niin silti oon joka kerta tosi otettu niistä. Ihan sama mikä kehu onkaan, niin kyllä se tuntuu kivalta.

12. Viime aikoina urheilu on jääny vähän vähemmälle elämänmuutosten takia, mutta voin kyllä sanoa, että liikkunnasta tulee ihan mahtava olo ja se tekee sitten omalta osaltaan onnelliseksi. Tykkään ihan hirveästi siitä tunteesta, kun aamulla ei meinaa päästä ylös sängystä jumissa olevien lihasten takia!

13. Jos ei itellä mene ihan täydellisesti, niin kyllä mie ainaki tuun iloisemmaksi, kun näkee toiset ihmiset onnellisena. Häät on yks hyvä esimerkki, meinaa ihan itkettää, kun näkee pariskunnan niin onnellisena!14. Arjen pienet ja yksinkertaiset jutut tekee minut onnelliseksi. Parisuhteessa myös ne kaikista pienimmät eleet ja teot on tärkeimpiä.

15. Niitä hetkiä ei voi korvata mikään, kun tuntee todella onnistuneensa ihan sama missä asiassa! Ainaki mie tuun tosi onnelliseksi, kun oon saavuttanu tavoitteeni tai jokin juttu onnistuu tosi hyvin ja saa yllättyä!

16. Muistan niitä hetkiä reissuilla, kun on vaan pysähtyny miettimään ja tajunnu kuinka onnellinen sitä onkaan. Myös mahtavat maisemat on tuonu semmosen onnellisuuden tunteen, ettei sitä voi verrata mihinkään.
17. Kavereista puhuinki jo aiemmin, mutta pakko vielä mainita, että ihanaa, että mulla on monta hyvää ja läheistä kaveria, joille voin kertoa mitä tahansa. En mie ees osaa kuvitella elämää, ilman hyviä kavereita!

18. Minusta on mukava yllättää ihmisiä ja nähdä niiden iloinen ilme! Onhan seki tottakai mukavaa kun minut yllätetään, mutta kyllä se antamisen ilo on suurempi ilo.

19. Yks suurin onnellisuuden lähde on rakkaus ja ne kuuluisat kolme sanaa. Niitä sanoja en olekaan kuullu kuin yhdeltä ihmiseltä, mutta kyllähän se lämmitti sydäntä ja paljon..

20. HYVÄ RUOKA, PAREMPI MIELI! Eihän tähän muuta tarvi sanoakaan!
Näitä juttuja olis voinu listata vaikka kuinka paljon, mutta laitoin tähän ne mitkä nyt tuli ekana mieleen. Joskus tulee kuitenkin niitä hetkiä, kun tuntuu, ettei mikään onnistu ja kaikki on ihan pyllystä. Onneksi se aurinko paistaa risukasaanki ja pohjalta pääsee aina ylöspäin! Kyllä kaikki yleensä kääntyy parhain päin ja voi taas olla onnellinen ihan pienistäkin asioista.


Iloista viikonloppua kaikille!! Toivottavasti teillä kaikilla on juttuja, joista tuutte onnellisiksi! :)Noora

10 comments:

 1. Noora, sie oot kauhian rohkia ku näin avoimesti jaat kaiken itsestäs ja mie tykkään katella sinun kuvia :) Hyvää naisten päivää kaunokainen t.Heidi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ja samoin vähän myöhässä! :) Aina ei ehkä kannattais olla ihan niin avoin täällä blogissa!

   Delete
 2. Sun blogis on aivan mahtava. Sun kirjoituksissa on aivan ihailtava positiivinen elämän asenne, ja sun kuvat on aivan mahtavia.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos paljon! :) Ihana kuulla, että tykkäät!!

   Delete
 3. Todella upeita kuvia, vau! Olet lahjakas kuvaaja. Noita iloiseksi saavia asioita oli niin mukava lukea, samaa mieltä kaikista kohdista, tosin itsellä on Australian tilalla toinen rakas maa. Mulla on jotain upeaa maisemaa katsellessa usein sellainen tunne, etten tarvitsisi mitään muuta elämässä kuin tämän hetken ja olisin onnellinen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee kiitos!! Nää iloiset asiat on tietenki paljon positiivisempia ku ne ärsyttävät jutut, joista kirjotin viimeksi :) Mulle tulee kans ihan sama tunne kun on jossain mahtavassa paikassa!

   Delete
 4. Taytyy sanoa etta olet todella kaikinpuolin kaunis ihminen, ajattelet kauniisti muista ihmisista ja asioista. Olisi ilo tuntea sinut :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi eiii tässähän ihan punastuu! Kiitos ihan hirveästi! :)

   Delete