Friday, 22 March 2013

I'm trying to be hard


Oon kuullu monelta ihmiseltä helmikuun jälkeen, kuinka oon tosi hymyilevä ja mulla on positiivinen asenne elämään. Myös sen kuinka oon paljon iloisempi kuin mitä olis voinu olettaa, kun eroaa yli vuoden parisuhteen jälkeen. Oonhan mie yrittäny olla tosi positiivinen ja tsempannu itteäni, mutta tavallaan oon laittanu ne oikeat tunteet syrjään ja lukinnu ne johonkin piiloon. Ei se aina kovin helppoa oo ollu. Välillä tulee niitä hetkiä kun tajuaa, kuinka tästä elämästä puuttuu jokin, tai oikeastaan joku.

Mulla on käyny mielessä se, että kaikkea ei vissiin voi saada yhtä aikaa. Kun muu elämä on hyvällä mallilla, niin silloin puuttuu sitten se kumppani. Minusta on ihana nähdä kuinka jotkut parit on onnellisesti yhdessä, molemmilla on hyvät työt, lapsi tulossa ja muutenkin kaikki tosi hyvin. Ehkä vielä joku päivä kaikki palaset loksahtaa yhteen minunki kohdalla ja kaikki elämän osat on niin kuin niiden pitääkin olla.

Onneksi osaan kuitenkin olla suht positiivinen, enkä vaan makaa masentuneena sängyssä ja mieti kuinka elämä on ihan pyllystä. Elämä on sitä mitä siitä ite tekee ja minkälaisen siitä rakentaa. Näin oon asennoitunu tähän jokapäiväiseen seikkailuun!


Nyt mie alan nauttiin tästä jo alkaneesta viikonlopusta! Nauttikaahan tekin!Noora

4 comments:

 1. Hyvä asenne! Mullakin päättyi parisuhde pari viikkoa sitten aika ikävissä merkeissä ja töistäkin tuli kenkää. Makasin hetken masentuneena mutta sitten otin itseäni niskasta kiinni ja nyt näyttää tulevaisuus hyvältä :) elämä on sitä mitä siitä itse tekee! Tsemppiä sinne ja stay positive! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä sieltä pohjalta pääsee aina ylös päin! Kiitos ja tsemppiä sinnekin päin! :)

   Delete
 2. Oi että oon noora niin ihanan rohkea ja kaunis nuori nainen! :) ooot upeee, tsemppiä sulle <3

  ReplyDelete