Monday, 15 October 2012

Wish me luck and keep your fingers crossed!

Elämäni ensimmäinen englanniksi oleva oikea työhaastattelu edessä tuossa parin tunnin päästä ja voin sanoa, että oon innoissani, mutta jännittää myös aika paljon! En oo antanu itteni innostua liikaa jos ei sitten onnistukaan.

Viime perjantaina kävin viemässä cv:täni tähän lähellä olevaan isoon ostoskeskukseen ja myös Lontoon keskustaan Oxford Streetille. Mulla ei ollu minkäänlaisia odotuksia päivästä ja yllätykseksi sainkin heti yhdestä paikasta kutsun työhaastatteluun! Kerrankin kävi hyvä tuuri!

Aluksi mulla oli tarkoitus hakea toimistohommia paremman palkan ja hyvien työtuntien perässä, mutta eihän siitä oo tullu ainakaan vielä mitään. Muutettiin vähän taktiikkaa ja hommahan lähti heti eteen päin! Oon jo monta viikkoa harjoitellu kysymyksiä ja vastauksia ja kuinka olla työhaastattelu tilanteessa ja nyt viikonlopun aikana otin selvää yhtiöstä ja muutin vastauksia kyseiseen työhön sopivaksi.

Paikasta kerron enemmän sitten jos tai toivottavasti KUN saan työn :) Mummolla on peukut ja kuulemma myös varpaatkin pystyssä ja äiti ja Nami on toivottanu onnea ja tsemppiä haastatteluun. Laittakaahan muutkin peukut pystyyn, että saisin vihdoin töitä ja aloitettua tienaamisen ja sosiaalisen elämäni täällä!


Noora

No comments:

Post a Comment