Thursday, 11 October 2012

Lovely little Filipinos

Kuten edellisessä Filippiinit postauksessa mainitsinkin jo, niin Filippiiniläiset lapset on kyllä aivan parhaita! Ne oli jotenkin niin sympaattisia ja aina hymyilemässä, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta tietenkin. Uskon, että suurin osa heistä tulee aika köyhistä oloista, mutta silti osa pääsee kouluun ja lähes kaikki innostuu aina kaikesta niin pienestä. Olis ollu aivan mahtavaa mennä sinne ison, täynnä leluja tai vaikka koulujuttuja olevan, rinkan kanssa ja jakaa sen sisältö lapsille. Siinä olis varmaan muutama kyynel itelläkin tippunu, kun olis nähny ne pienet filippiiniläiset niin iloisina uusien tavaroidensa kimpussa.

Osa lapsista oli tosi ujoja heti kun näki kameran ja toiset taas poseerasivat oikein kunnolla ja selvästikin nautti siitä, että annetiin niille huomiota :) Heitä oli erittäin vaikea saada yhteiskuvaan, joten yhteiskuvia on olemassa vain kaksi huonoa ja niistä kahdesta valitsin sen vähän paremman. Muutama pikkuinen ylimääräisellä energialla varustettu taskurakettikin löytyi ja ne ne vasta olikin vaikeita kuvattavia! Onneksi kuitenkin muutama onnistunut otos tallentui kameraan ja nyt blogiinkin. Missään maassa en ole muuten nähnyt yhtä kauniita lapsia kuin Filippiineillä!

Voi kun pääsis takaisin näihin mahtaviin lapsien kanssa vietettyihin hetkiin!

(Ensimmäiset kolme kuvaa on otettu iPhonella, muut järkkärillä.)Huomasin just, että hymyilin koko tän postauksen tekemisen ajan. Tulee niin hyviä muistoja mieleen!

Ps. Bongasitteko suomalaisen linnun kuvista? ;DNoora

No comments:

Post a Comment