Tuesday, 9 October 2012

Singapore: Amazing Race

Ja nyt jatkuu Aasia postaukset. Viimeksi kirjotin Kuala Lumpurista, joka oli meiän seikkailun toinen pysäkki. Namikin tuossa jo kyseli, että mitä järkeä näitä on enää kirjottaa, mutta miehän kirjotan! Jos ei muuta niin voidaan yhdessä muistella lämpimiä säitä Aasia kuvien avulla.

Kuala Lumpurista lennettiin Singaporeen, josta oli tarkoitus lentää samana päivänä Manilaan. Kentällä saatiinkin tietää, ettei päästä lennolle mukaan, ellei meillä ole Filippiineiltä lentolippuja pois ja meillähän ei ollu. Muistaakseni juurikin Singaporen kentällä kyseisenä päivänä mietittiin, että "Mulle ei oo ikinä käyny silleen, etten olis ehtiny lennolle..". Jonotettiin check-in jonossa tosi pitkään ja vihdoin kun oli meiän vuoro niin kuultiin, että meillä on vähän aikaa aikaa varata lennot johonkin muuhun maahan, mutta jos ei ehditä, niin ei päästäkään lähtemään ja pitää odottaa seuraavaa lentoa. Reissukaveri Tiia lähti juosten varaamaan lippuja seuraavaan kohteeseen, mutta nettisivu ei toiminu toivotulla tavalla ja myöhästyttiin lennolta. Ja taas vois sanoa "Never say never!".

Hengailtiin sitten yli vuorokausi Singaporen kentällä, jona aikana päästettiin muutama kyynel, ostettiin liput Filippiineiltä pois, varattiin myös liput seuraavalle Manila lennolle, metsästettiin ravintolaa, juteltiin, soiteltiin Suomeen, jännitettiin päästäänkö ikinä perille.... Kokemus se oli tämäkin. Tuli aivan mieleen, että oltais oltu Amazing Racessa ja myöhästyttiin lennolta ja hävittiin kilpailu. Fiilis oli aika matalalla silloin, mutta olihan se aika jännää, ihan hyvällä tavalla kuitenkin :)


Loppujen lopuksi päästiin perille Filippiineille ja siitä kivasta maasta sitten lisää seuraavassa Aasia postauksessa :)Noora

No comments:

Post a Comment