Sunday, 7 October 2012

Brisbane: South Bank, West End, CBD and viewpoints

Tää tulee kyllä nyt niiiiin jäljessä, mutta haluan kuitenkin lisätä tämänkin osan meiän East Coast reissusta tänne! Brisbane oli siis meiän viimeinen pysäkki ennen kotiin, eli Perthiin, paluuta. Minun Perthin kämppiksen poikaystävä asuu Brisbanessa, joten saatiin ilmainen majapaikka ja myös opaskin. Pojat esitteli meille parhaat näköalapaikat, kaupunginosat ja kerto missä kannattaa käydä ja missä ei.

Pörrättiin aika paljon keskustan alueella, käytiin tutustumassa South Bankiin ja poikien kans sitten ainakin West Endissä ja näköalapaikoilla. Brisbane on oikein mukava kaupunki, vähän niin kuin Sydney ja Melbournekin, mutta ei ne kyllä vedä vertoja Perthille, josta tuli mulle kuin toinen koti. Tässä vähän Brisbanen maisemia olkaa hyvät.


Brissie. Brisvegas. Brissy. Brisneyland. Brisbane.

South Bankin tekoranta


Churroja ja maailman herkullisimpia suklaa nachoja jätskin kera!!!Free hugs keskustassa. Poika aurinkolaseilla paljastu puoleksi suomalaiseksi ja hän kertoi osaavansa vähän suomea: "Perkele poika!!"... Kuulemma isä sanoo aina tuota... :D

Hyii tulee kylmät väreet kun kattoo tätä kuvaa.. Inhoan viiniä!!

Poikien rento poikamiesboksi...

Suomituristit..

Tämmönen rento meininki oli just tunti ennen poislähtöä, arvatkaa vaan harmittiko...


Nonniin nyt on saatu kaikki East Coastin jutut tänne bloginkin puolelle, niin voi hyvillä mielin jatkaa Aasia postauksia. Aasia reissun alkuosa eli Bali ja Malesia on käyty jo, mutta vielä on tulossa ainakin paljon kuvia Thaimaasta, Filippiineiltä ja Vietnamista ja muutama sana Singaporen kenttäseikkailusta. Pakko myöntää, että alkaa oleen jo vähän ikävä sitä jokapäiväistä auringonottoa ja ulkona syömistä!


Noora

2 comments:

  1. Voi että kaipaan näitä rentoja ja tavallaan huolettomia päiviä. Oon seikkailun tarpeessa! :D ja juu tekisin mitä tahansa että pääsis takas!! Aasian postauksia odotellessa!! Sit tää ikävä vaa yltyyy, onneks on pienenä lohtuna tuo lontoon reissu ;)

    ReplyDelete
  2. Olis kyllä aivan mahtavaa päästä takasin tuonne pallon toiselle puolelle! Joko mennään?? Tällä kertaa otetaan kaikki kamut ja muut sitten mukaan!

    ReplyDelete