Friday, 5 October 2012

Talking about eyelash extensions

Muistan sen hetken kun sanoin, että en varmasti ikinä sorru ripsien pidennyksiin. Samoin oon sanonu myös facebookista, rakennekynsistä jne... ja kyllähän kaikki tietää miten siinä kävikään. Facebookissa vuodesta 2008 lähtien, ekat rakennekynnet tänä vuonna ja yhteensä neljät ripset ollu. En taida sanoa enää ikinä "NEVER".

Ensimmäiset ripset laitoin ihan vain mielenkiinnosta ja halvan hinnan takia Bangkokissa, Thaimaassa viime vuoden joulukuussa. Hupi maksoi noin 25€, joten en köyhtynyt lähellekään niin paljoa, mitä keskiverto kauneushoitola Suomessa veloittaa. Voin sanoa, että sehän oli rakkautta ensisilmäyksellä! Helppoa kauneudenhoitoa! Aamulla kun heräs niin näytti siltä kuin olisi jo meikit naamassa ja varsinkin lomalla/kuumassa ne oli ihan parhaat. Menin käymään Suomessa parin viikon vierailulla Bangkokin jälkeen ja ripsethän ne oli ensimmäinen asia, heti rusketuksen jälkeen, mikä huomattiin.

Suomessa tuli saunottua niin paljon, ettei Thaimaalainen liima hirveästi tykännyt, joten laitoin seuraavat sitten Englannissa tammikuun alussa tänä vuonna. Tällä kertaa maksoin paljon enemmän, noin 90€, mutta jälki oli vieläkin parempaa kuin thainaisen käsittelyn jälkeen! Ripset säilyi suht hyvinä Australian auringon alla maaliskuulle asti eli vähän yli kaks kuukautta. Olin erittäin tyytyväinen!

Maaliskuun jälkeen tulikin sitten monen kuukauden tauko tälle "addiktiolle". Aussihinnat oli ihan liian korkealla, joten päätin odotella Aasiaan pääsyä. Balilta ei eyelash extensioneita löytyny ja Kuala Lumpuristakin yllättävän huonosti. KL:sta löytyi kuitenkin yksi paikka, jossa tyttö lupasi laittaa ripset 5€:n hintaan. Surkeaa jälkeä... Laittaja ei selvästikään omistanut minkäänlaista kokemusta hommasta, joten jälkikin oli sen mukaista. Ripset kulki mukana kuitenkin aina Thaimaaseen asti, jossa vihdoin päätin päästä niistä eroon ja revinkin ne sitten pois.

Kolmas kerta olikin aikamoinen pettymys, mutta en mie onneksi paljoa siinä hävinny. Puolet omista ripsistä vain... Olin kuitenkin innoissani, kun tiesin meneväni jälleen Bangkokiin, jossa voisin laitattaa ripset samassa hyväksi todetussa paikassa! Hinta kolmenkympin luokkaa ja lopputulos vielä suurempi pettymys kuin Malesiassa. Ei näin..
Yläpuolella näkyy kolmet eri ripset, ensimmäisistä thairipsistä ei ole yhtään hyvää kuvaa. Viimeiset ripset revin pois road tripillä eli heinäkuussa. Kahdet ensimmäiset ei vahingoittanu omia ripsiäni oikeastaan yhtään, mutta kahdet jälkimmäiset niidenkin edestä. Johtuu suurimmaksi osaksi siitä kun revin ne pois, enkä antanu tippua omien kasvaessa luonnollisesti. Minun ripsien pituus oli alle puolet normaalista ja lukumäärältä niitä oli ehkä kolmasosa normaaliin verrattuna.

Oikeastaan vasta viime kuussa omat ripset oli vihdoin kasvanu täyteen mittaansa, eikä koloja enää näkyny. En kyllä enää mee laittaan uusia pidennyksiä yhdessäkään liian halvassa paikassa! Tässä vielä kuva omista ripsistä:
Omat kokemukset on siis 50/50, mutta kyllä mie niitä silti suosittelisin oikein mielelläni! Ne harvat, joilla nuita ei ole ikinä ollu, kokeilkaa ihmeessä jos tulee hyvä mahdollisuus! :)

Minkälaisia kokemuksia teillä on ripsien pidennyksistä? Onko tarpeelliset vai koetteko liian pinnalliseksi hömpötykseksi niin kuin minä silloin joskus...?Noora

No comments:

Post a Comment