Friday, 3 December 2010

Last weekend on a boat

Viime viikonloppu oli aika erilainen mitä muut viikonloput on ollu täällä. Oltiin tän perheen kans lauantai aamusta maanantai aamuun veneellä ja oli kyllä aika mukavaa! Kahden vuorokauden jälkeen kun pääsi kuivalle maalle niin varmaan ainaki seuraavan vuorokauden ajan pyöri päässä ja tuntu, että on vieläki laineilla. Muuten ei mitään vikaa. Kuvia tuli taas tuttuun tapaan otettua tosi paljon. Sarah oli hostperheensä kans samaan aikaan merillä niin mullakin oli vähän aikaa jotain seuraa :) Vitsit mitkä maisemat Rottnest Islandilla onkaan!! Oon taas ihan rakastunu!


Aivan mahtava tunne kalastaa klo.21.00 tähtitaivaan alla ja stingrayt (toiseksi vimpassa kuvassa) ui ihan veneen vierestä!! Veneen perässä on semmoset vedenalaiset valot, joiden avulla veden alle näkee tosi hyvin pimeässä. Ehkä vähän liianki hyvin välillä, oli aika jännä tunne kun semmonen puoltoista metriä kertaa puoltoista metriä kokonen kummitus ui ihan vierestä veneen alle! Niin ja tärkein asia on, että sain muuten ongittua kolme silliä ;DD Erittäin hehkeä todistusaineistokuva yläpuolella.

Käytiin pysähtymässä saaren main baylla eli pää alueella. Siellä se vasta oliki hyvä meno! Nuoret oli ankkuroinu veneensä lähelle rantaa, musiikki soi ja kaikilla näytti olevan tosi hauskaa! Ja voi että sitä hyvännäkösten miesten määrää jälleen kerran, kyllä Annin myös olis pitäny olla mukana! Huhhui :D Sarahin kans ihan vähäsen vain bongailtiin niitä..

Huomena on kans aika erikoinen päivä, nimittäin leikitään hääkuvaajia Annin kans! Pitäkäähän peukut pystyssä, että tulee edes muutama hyvä otos, vähän jännittää hääparin puolesta!Noora

No comments:

Post a Comment