Tuesday, 28 December 2010

Boxing Day

Heti ensimmäisenä on pakko sanoa, että oli parhaimmat festarit missä oon ollu ja maailman paras Tapanin päivä ikinä! Riku Suomesta ilmotti mulle vähän päälle kuukaus sitten, että on tulossa tänne keikalle Breakfest festareille ja että pääsen sinne sitten ilmaiseksi juhlimaan. Mulla ei ollu mitään odotuksia, koska näiden festareiden musiikki ei ole oikein lähellä sydäntä. Oikeastaan ei pitäis koskaan suunnitella tai lähteä matkaan suurin odotuksin, koska silloin on paljon suurempi todennäköisyys, että joutuu pettymään. Mutta se siitä, sunnuntai oli ihan loistava kaikin puolin :) Myös musiikin osalta!

Junalla Guildfordin asemalle, PARTY BUSsilla festareille, lämpötila 38 astetta plussan puolella ja ilmaiseksi sisään pitkän jonon ohi, ei paha! Niin ja tottakai loistava seura, Siiri ja Riku ja niistä sadoista komeista miehistä siellä ympärillä puhumattakaan...Päälavana toimi tosi iso amfiteatteri, pienemmällä lavalla soitti dj:t ja siinä oli "tanssilattia" ja näiden lisäksi oli vielä semmonen reggaeteltta missä pääsi rentoutumaan reggae musiikin tahtiin. Tais olla yks lempipaikka..
Riku soitti kaverinsa kans tunnin setin ja sen jälkeen tuli hengaileen meidän kans.Löyty uus kaveriki..Parhaimmat nachot ja Rikun erittäin hienot viiksienesittely poseeraukset!

Taitaa olla Bomfunk MC's (tai sitten ihan vaan Rico Tubbs) tunnettu täälläkin, koska niin moni tunnisti Rikun ja tuli jutteleen ja ottaan kuvia. Sitä oli aika hauska seurata vierestä ja aika siistiä, että suomalaisetki on tunnettuja maailmalla!

Päästiin käymään myös backstagella eli saatiin käyttää ihan oikeaa vessaa festarivessojen sijasta, jippiii!! Mulle jäi Rikun artisti-passi, joka kuulemma pitää palauttaa sille (muisto Breakfesteistä), mutta ajattelin myydä sen jollekin hullulle Rikun fanille täällä, hähähähähää ;)


Suuri kiitos vielä meidän hauskuuttajalle eli Rikulle!! Mahtava ihminen!Noora

5 comments:

 1. Toi banneri on varmaan hienoin banneri ikinä :) ja tä blogi on ihanan erilainen!!

  http://dreamsarerealfuckreality.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. Voi vitsit, kiitos ihanasta kommentista!! :>

  ReplyDelete
 3. hei, mietiskelin et millä viisumilla olet siellä australiassa au pairina? ja kadehdittava elämä sulla siellä kyllä!

  ReplyDelete
 4. kieli ulkona joka kuvassa :D

  ReplyDelete
 5. Heii, mulla on semmonen kuin working holiday viisumi. Ei kannata kadehtia vaan tuu itsekin tänne!! :)

  Oon kans huomannu tuon kielijutun.. Aina kun kattelee päivän päätteeksi kameraa niin ei muuta näykkään kun kieli :D Mutta se ilme on selväsitkin peräisin lapsuudesta: http://2.bp.blogspot.com/_IpWFMIia2IM/TJCg9HfXNtI/AAAAAAAABbk/szQet_VGwFE/s1600/19912.jpg siinä on Noora alle 1v ja silloin jo kieli ulkona -poseerauksia ;D hahah!

  ReplyDelete