Monday, 13 December 2010

Summer holiday!!

Pitäähän sitä laittaa tulemaan lauantaistaki vielä kuvamateriaalia. Oli tosi hauskaa, eikä juotu kuin muutama juoma :) Ehkä siksi olikin niin hauskaa! Ei ole tuo juominen mikään minun ja Annin ykkösjuttu. Siksi onkin aika huvittavaa, että Anni sai elämänsä ensimmäisen sakon ja syynä oli juominen kadulla!

Oltiin just menossa jonottamaan The Deeniin kun MAAILMAN PARHAIMMAN NÄKÖNEN KAKSVITONEN POLIISISETÄ tuli kertomaan Annille pari sanaa Australian laista ;D Sen mukana tuli sitten vielä naispoliisi ja vähän vanhempi miespoliisi. Mulla meinas kokoajan naurattaa se tilanne ja tuijottelin vain sitä kaksvitosta ja Anni oli ihan pissat housussa, varsinkin kun kuuli että sakko on $200! Siinä vaiheessa mullaki kyllä hymy vähän hyyty Annin takia... Mutta ei menny kuin hetki ja tää vanhempi mies sano, että hei jätä vaan tuo sakko maksamatta, ei kukaan voi sitä sulta periä kun et ole paikallinen ja palaat takaisin Suomeen suht pian! Siinä vaiheessa aloin nauramaan ja sanoin, että ne on pahoja poliiseja ja että tykkään niistä tosi paljon, eipä niilläkään enää sitten pokka pitänyt :D Loistava alku illalle! Valitettavasti ei oo kuvamateriaalia tästä hetkestä, tuli niin yllättäen. Mutta voisin taas mainita, että rakastuin mooonta kertaa illan aikana!

Finland, England, Finland

Loistava tyyppi! :)

Mulla alko muuten pari tuntia sitten kesäloma, joka kestää melkein neljä viikkoa! En voi uskoa, ettei tarvi nyt joka aamu herätä 6.55!! Menenki tästä syömään jotain hyvää ja nauttimaan hiljaisuudesta :)


 
 
 
Noora

2 comments:

  1. Oikeesti Noora sun pitää lopettaa tuo miesten perään huokailu, ja saalistaa sieltä joku komea mies itelles. Ei luulis olevan vaikeaa ku oot noin hurjan kaunis, jopa harmaahiuksisena!

    ReplyDelete
  2. Hahaha, aivan loistava kommentti! :D Niinhän minun pitäis, mutta ei ole ihan niin helppoa! Tai ehkä parempi jättää miesten saalistus muille niin on sitten helpompi palata kotiin joskus.. :D

    ReplyDelete