Sunday, 5 December 2010

The wedding day

Oli kyllä aivan mahtava eilispäivä! Rakastan häitä eniten kaikista juhlista, ei voi muuta sanoa! Vaikka päivä olikin aivan mahtava niin eihän se kovin helppo ollut, hääkuvaajana toimiminen on yllättävän rankkaa hommaa. Piti juosta paikasta toiseen ja olla kokoajan tarkkana. Monet häävieraista luuli minua ja Annia ihan kunnon professional photographereiksi ja huuteli, että tulkaapas tänne ottamaan meistä hyviä kuvia. Päivä alkoi siinä puol 8 aikoihin aamulla meikkauksella ja tukan laitolla ja loppui 10 aikoihin illalla. Kuvia yhteensä melkein tuhat. Olihan se kuvaajana toimiminen aika hyvä tekosyy kuvailla kivannäkösiä juhlavieraita ;D

Vihkimistilaisuus oli jossain seurakunnan tiloilla ja hääjuhlat jatku semmosella kivalla talolla, jossa on maailman ihanin puutarha. Talon omistajat on italialaisia ja ne olikin tehny joitain tarjottavista ruuista, mm. lasagnea! Ei olis voinu parempia ruokia ja jälkkäreitä ollakaan! Hääkakusta puhumattakaan... Tankkasin siis koko ens viikonki edestä!

Illan kuluessa tuli niin kylmä, että jouduttiin lainaamaan siltä italialaiselta naiselta peittoja ja villapaitoja. Olihan se kumma kun aussit oli ihan ok ja me suomalaiset paleltiin.. Pitää kyllä mainita vielä, että siellä oli aivan ihania ihmisiä! Niin ystävällisiä ja mukavia kaikki, en voi uskoa, että täältä ei pahemmin oo löytyny semmosia ihmisiä joista en tykkäis!Tässä nyt muutama maistiaiskuva häistä.

Tänään Annille tuli aika hyvä viesti morsiamen äidiltä. Tais aussimiehet innostua meistä suomitytöistä aiiika paljon ja nyt meille olis kuulemma tarjolla niin surffiopettajia kuin valokuvamallejakin ;D Kyllä kiitos!
Oli aika hauska kun juttelin Lenin kans aikaisemmin päivällä skypessä niin se vaan yhtäkkiä sano, että mitä ihmettä sulle Noora on tapahtunu kun oot nuin positiivinen?? Sitä tää Australia teettää, ei vaan voi olla negatiivinen ja muutenki oon ollu täällä kyllä niin onnellinen, että ehkä vielä joku päivä muutan tänne kokonaan!Noora

2 comments:

  1. aawww ihania kuvia! määki tahon:D ja oot tosi nätti! :)

    ReplyDelete