Tuesday, 30 November 2010

Whale watching cruise

Sain tältä perheeltä aikaisen synttärilahjan viikonloppuna. Lahjana oli veneretki valasbongailuun ja tänään kävinki Sarahin kans siellä. Valaat lähtee pian pois täältä niin lahja piti antaa vähän aikaisemmin, että ehdin käydä siellä. Kauden alussa valaat kuulemma tulee ihan veneen viereen ja uimaan siihen ympärille, mutta loppukaudesta ne pysyttelee vähän kauempana. Oli kuitenki aivan mahtavaa nähdä vähän kauempaakin niin isoja eläviä olentoja luonnossa! 


Valasbongailun jälkeen käytiin hakemassa ruokaa, tuna sushia siis, ja hengailtiin sataman ympärillä, ihana paikka! Kotimatkalla kävin näyttämässä vähän Scarborough Beachin maisemia Sarahille kun se ei ollut niitä vielä nähnytkään ;)
Noora

4 comments:

 1. Wau oli varmaan hieno toi valas-juttu! Hyva lahjaidea :)

  Ja nayttaapa toi Scarborough Beach hyvalta!! :) Taalla Brasiliassakin on monesti "lammin" ja oikein kiva katukuva ;)

  ReplyDelete
 2. Se oli kyllä aivan mahtava! Parasta olis ollu ku ne valaat olis tullu siihen ihan viereen, mutta ei se mitään vaikkei tullukaan :)

  Vitsit haluaisin kans päästä käymään Brasiliassa!!

  ReplyDelete
 3. Aika hieno lahja ei voi muuta sanoa, ja kyllä, olen todella kateellinen sun tämänhetkisestä tilanteesta, vähän toista kun yliopisto-opiskelijan arki täällä kylmässä Suomessa :D

  Sun blogia kun käy lukemassa tai ihan vain kattelee kuvia tulee hyvälle tuulelle. Kiitos siis!

  ReplyDelete
 4. Uskon.. Saattaa täällä vähän lämpimämpää olla tällä hetkellä kuin siellä :D Yritähän jaksaa! Kohta se kesä jo tulee, liianki pian!

  Niin ja kiitos kivasta kommentista!! :)

  ReplyDelete