Wednesday 24 November 2010

Ja Rule, Travie McCoy, Ciara, Flo Rida, Jay Sean ja Akon

Jokainen eilisen Summerbeatzin esiintyjistä ylitti odotukseni aivan täysin! Tai no ehkä juuri siksi kun minkäänlaisia odotuksia ei ollut :D Kun pääsin paikan päälle, mietin, että mihin ihmeeseen oon oikeasti tullu.. Suurin osa ihmisistä oli alaikäisiä, eikä illan esiintyjistäkään kukaan ollu mikään huippuhyvä. Näin siis ajattelin. Mieli kuitenkin muuttui illan kuluessa. Jokainen artisti oli aivan loistava livenä ja pakko sanoa, että illan päätähti oli todellakin Akon! Veti niin loistavan keikan, että menen varmasti uudestaan katsomaan kun vain mahdollisuus tulee! Ja Akonistahan en tykännyt ennen paljoakaan, mutta eilen rakastuin.. Mikä kroppa, mikä viihdyttäjä ja se sen lauluääni on oikeasti juurikin niin pikkuoravan kuuloinen mitä radiosta kuulee! Keikan puolessa välissä Akon sano, ettei välitä VIP jutuista, hänelle kaikki keikalla olijat ovat saman arvoisia. Sitten se lähti 5 minuutin ajaksi pois lavalta ja tuli takaisin semmosen jättikokoisen pallon sisällä ja tuli hyppimään yleisöön sillä! Loppukeikka menikin ilman paitaa ja hikisenä ja vedestä märkänä hyppiessä yleisön seassa. Ei paha ei paha ;) Harmittaa, ettei keikalla saanu kuvata, olis ollu niin monta kuvattavaa hetkeä kyllä!

Aa tästähän löytyki video YouTubesta! :)

Tämmönen meininki siellä oli. 



En olis ikinä uskonu laittavani Akonin musiikkia tänne, mutta nyt on pakko ;D Toinen kuuma pakkaus (Akonin ja kaikkien muidenki lisäksi) oli illan ainut naisesiintyjä Ciara! Se nainen osaa kyllä oikeasti tanssia ja voi vitsit mikä kroppa ja vatsalihakset silläki on!



Oon selvästikin tulossa vanhaksi kun aina kun olen vähän myöhempään ulkona niin oon aivan poikki seuraavana päivänä. Ei ennen ollu tämmöstä ongelmaa, pysty vaikka juhlimaan monta yötä putkeen ja silti oli ihan kunnossa. Tälläkään hetkellä kello ei näytä vielä edes yhdeksää ja oon menossa jo nukkumaan..


Noora

No comments:

Post a Comment