Tuesday, 9 November 2010

Harbour Town

Mulla oli päivällä vapaata niin kävin tutustumassa semmoseen ostoskeskukseen, jossa on tosi monen liikkeen outlet myymälöitä! Sieltä löyty vaatteita naisille, miehille, lapsille, urheiluun, juhliin... aivan kaikkea ja ei yhtään pahaan hintaan. Pari tuntia pyörin siellä ja sovitin joitain vaatteita, mutta sitten iski pihiys, eihän nyt ihan kivasta neuleesta voi millään maksaa $9,95(vähän päälle 7€)?! Haha, no ens kerralla ostan sitten tänki päivän eestä kaikkea!


Kuulin tän biisin tänään autossa ihan sattumalta ku kokeilin eri radiokanavia ja oli pakko kuunnella loppuun asti, kuulosti sen verran hyvältä. Päätin myös, että menen varmasti helmikuussa Good Vibrations festareille, jossa nää molemmat esiintyy!

 

Ainiin, tutustuin muuten eilen yhteen ranskalaiseen au pairiin, joka tuli tänne ihan muutama päivä sitten. Vaikutti tosi mukavalta tytöltä ja tehdään varmaan jo heti torstai-iltana yhdessä jotain :) Jee lisää kavereita! Pakko myöntää, että tän ihmisen seurassa tunsin itseni TODELLA hyväksi englannin puhujaksi, oli sen verran perus ranskalainen, ettei enkku meinannu (vielä) sujua.Noora

6 comments:

 1. oi selasin melkee tän koko blogin alusta loppuun asti ja kivalta näyttää! kui vanha oot ja mitä teet siellä australiassa? ja sä oot tosi kaunis, laita enemmän kuvia myös itestäs :)

  ReplyDelete
 2. Moi! Yritän nyt pysyä housuissani mutta oon ehkä liian innostunut! Löysin nimittäin sun blogin aivan sattumalta ja selailin äkkiseltään läpi ja sit kun alkoi tulla tutunkuuloisia paikannimiä niin tajusin että asut siis Perthissä! Jonne minä ja mun kaveri ollaan tulossa nyt tiistaina!! 3kk backpakailua ja aloitetaan just Perthistä! Ja siis kun näin nuita kuvia cottesloe beachilta yms niin oon jo ihan juoksemassa sinne! ihan mieletöntä:) ollaan 19 ja 20v tyttöjä oulusta, jos suomalainen seura kiinnostaa niin voin antaa lisätietoja hehe:) tuli kyllä niin järjetön matkakuume nuista kuvista

  ReplyDelete
 3. Anonyymi: Voii kiitos tosi paljon!! :) Laitan kyllä kuvia itestäni heti kun vaan saan jonkun ottamaan lisää! Täytän kohta pyöreitä vuosia eli 20v ja oon au pairina täällä.

  Hanna: Voin kertoa, että ootte kyllä tulossa aivan mahtavaan paikkaan! ;) Olis kyllä kiva nähdä ja voin vähän näyttää paikkoja jos haluatte! Ens viikoksi onki luvattu aika loistavaa säätä, nimittäin aurinkoista ja yli +30 ;) Tervetuloa tänne!

  ReplyDelete
 4. Joo oon seurannutki nuita sääennustuksia aika tiiviisti;) ja itseasissa tätä sun kommenttiboksiakin tässä pakkailun lomassa, koska oon jo huomenna lähdössä helsinkiin ja ma aamuna sit lähtee meillä lento. Ois kyllä kivaa nähdä, eikä siellä nyt liikaa tuttavuuksia voi olla:)Me yövytään aluksi yhden paikallisen tytön luona, sekin varmasti tietää hyviä bilepaikkoja yms:) Voisin antaa mun s-postin tai koko nimen että vois vaikka facebookissa lisäillä tai ihan miltä tuntuu! En ainakaan nuista sun tiedoista löytänyt näin äkkiseltään

  ReplyDelete
 5. Laitahan nimeä tulemaan niin lisään kaveriksi fb:ssa ja voidaan sopia lisää juttuja! :) Jos et halua tänne laittaa niin minun e-mail on noora_901@jippii.fi Kivaa matkaa ja toivottavasti lennot menee hyvin!

  ReplyDelete
 6. Hanna Rusanen, lisäileppäs kun kerkeät :)

  ReplyDelete