Sunday, 16 February 2014

What to do?


Taas mulla on ongelmia hiusten suhteen ja tarviin teidän apua! Mulla on tiistaina kampaaja ja yritän nyt kuumeisesti miettiä mitä näille hiuksille tekis. Toisaalta haluaisin kasvattaa hiuksia pitkästä aikaa ja ehkä myös laittaa tuuhennukset, mutta toisaalta haluaisin leikata lyhyeksi.

Oon aina välillä seurannu MTV:ltä sarjaa nimeltä Awkward ja tuossa tammikuussa tajusin kuinka kivat hiukset yhellä näyttelijällä siinä on. Oon tallentanu puhelimeenki monta kuvaa siitä ja kyselly ihmisten mielipiteitä. En osaa ite päättää taaskaan!

Tältä näyttää sen näyttelijän hiukset:


Kuva täältä


Ja tältä näyttää minun hiukset nyt:Kertokaa mulle nyt pitäiskö leikata tuommoset hiukset ku tuolla näyttelijällä vai jatkaa kasvattamista?? Laitan taas tuohon sivuun kyselyä niin on helpompi vastata.

Voi voi näitä naisten kriisejä....Noora

6 comments:

 1. Muuten, sussa ja tossa näyttelijässä on muutenki jotain samaa! Kasvon piirteissä yms. Eli kyllä sulle tollaset hiukset sopis hyvin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Et oo muuten ainoa, joka on sanonu että kasvonpiirteissä on samaa eli vois sopiakki :D

   Delete
 2. Musta sulla on nytki aika kivan mittaset hiukset! mutta lyhyet kyllä sopii sulle :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sehän tässä onki ongelmana ku nääki hiukset on ihan kivat :D En osaa päättää....

   Delete
 3. Kuten jo joku sanoikin, teidän kasvonpiirteissä on jotain samaa! Mun mielestä leikkaa lyhyeksi, korostaa paremmin sun kasvojen todella kaunista luustoa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nyt on leikattu lyhyeksi! Kampaajakin muuten sano, että mulle sopii tosi hyvin lyhyt malli ja korostaa just kasvojen voimakasta luustoa :)

   Delete