Wednesday, 5 February 2014

London shopping


En edes muista milloin viimeksi olisin kuvannu jotain mitä olen ostanu. Voi tietenki johtua siitä, etten ole pahemmin mitään ostanu puoleen vuoteen. Tajusin myös muuten syyn siihen miksi en ole käyttäny kameraa pitkään aikaan. Ei oo ollu valoa silloin kun oon ollu kotona! Nyt mulla on vapaapäivä koulusta ja töistä niin ehtii olla kotona jopa valoisaankin aikaan :)

Kuvailin tuossa äsken nuo muutamat ostokset mitä tuli Lontoosta ostettua. Sielläkään en paljoa shoppaillu. Tarkoituksena oli löytää naisellinen välikauden takki ja joku kiva laukku. Molemmat löyty plus muutama muu pikkuostos.


Tätä lempparituotetta oon käyttäny vuodesta 2009 lähtien ja sen jälkeen oon saanu kaveritki kokeilemaan (hyvin tuloksin!) :)


Semmosia juttuja tuli ostettua tällä kertaa. Varsinki takista ja laukusta tykkään hirveästi ja mekko oliki jo päällä ku käytiin Namin kans ulkona. Paitoja en ees sovittanu, mutta ihan hyvänkokosia ne oli.

Ei muuten tarvinnu ku muutama kuva ottaa niin tuli semmonen innostus, että haluan ottaa lisää kuvia! Alahan jo pikkusisko tulla tänne niin päästään kuvaileen!! Tai sitten täältä pitäis löytää joku joka on myös kiinnostunu valokuvauksesta/blogijutuista.
Noora

12 comments:

 1. 29 päivän päästä oonki jo sielä :D Pitää kyllä sitte kuvailla! Ja Emmaki on ihan hyvä kuvaamaan, ainaki sen kanssa tulee onnistuneitaki kuvia :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo lähetään johonki kivaan paikkaan ottaan kuvia! Tai no hei ei kuule sovita mitään, kun joka kerta ku sovitaan niin sitten ei oteta edes yhtä kuvaa :D

   Delete
 2. Hei haluatko kertoa tuosta vaalennakkaa tuotteesta kuinka se toimii ja kuinka kauan pysyy? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo toki! :) Sitä siis suihkutetaan hiuksiin ja kuumuus aktivoi sen eli vaalentaa hiusta. Se on ihan pysyvä vaalennus. Varsinki ulkomailla tuo on aivan mahtava. Ei muutako SunIniä hiuksiin ja ottaan aurinkoa niin ei mee kauaa ja hiukset on vaaleammat :) Jos ei satu ulkomailla olemaan niin hiustenkuivaaja käyttöön!

   Mie värjäsin ennen aina kaupan väreillä hiukset, mutta ku löysin tuon niin lopetin värjäämisen lähes kokonaan. Mitä nyt kampaajalla oon värjänny jos oon jotain muutosta halunnu. Yks purkki maksaa n. £6 ja kestää pitkään, Suomestaki löytyy vastaavaa, mutta en oo sitä/niitä kokeillu. Ite oon ostanu vaan tuota ainetta silloin ku oon ollu Englannissa ja Australiassa.

   Kysy ihmeessä lisää jos tulee mieleen jotain :)

   Delete
  2. Joo kiitos paljon! Auttoi paljon kun oon tuollaisista kuullu mutta käytännössä on mulla jääny vähän hataraksi :D mutta vielä sitä että ootko ite huomannu että kuluttaako paljon hiuksia? Ja pystyykö tätä ihmetuotetta tilaamaan?

   Delete
  3. Hmm kyllä se vähän saattaa kuivattaa hiuksia, mutta mulla on kyllä muutenki kuivat hiukset.. Kannattaa käyttää hiuksiin jätettävää hoitoainetta ja öljyjä :)

   En oo ainakaan löytäny mistään että vois tilata Suomeen... Siksi ostan aina monta ku käyn Englannissa. Nyt toin myös kaverille muutaman. Pitää ens kerralla ostaa vissiin 20 ja jakaa niitä muillekki :D

   Delete
 3. Tuo laukku on just sitä mitä sie halusit! ihanaa! :)

  ReplyDelete
 4. Laukku on just sellainen mitä sie halusit! Ihana :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä! Paitsi ei tuo voita sitä Eccon laukkua kuitenkaan ;) Edelleen haaveilen siitä...

   Delete
 5. Oooo mikä ois Suomessa vastaava tuote kuin tuo sun ostama hiusjuttu Enkusta?? :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Schwarzkopfin Nordic Blonde Lightening Spray nimeltään :) Pitäis löytyä ihan normaalikaupoista. En osaa sanoa yhtään miten tuo toimii kun ei ole mitään kokemusta, mutta kuulostaa ainaki ihan vastaavalta kuin tuo SunIn. Tuossa vielä kuvalinkki: http://www.chelsey.co.nz/uploads/Lifestyle/Nordic_Blond_Lightening_Spray.jpg

   Delete
 6. Kiitti paljon, taidan kokeilla! :))

  ReplyDelete