Saturday, 1 February 2014

Ajatuksia...


Ihan hullua, että nyt on jo helmikuu!! Miten nää kuukaudet ja vuodet edes meneekään näin nopeaa? Vastahan mie alotin koulun ja tuntuu, ettei Englannista muuttamisestakaan ole kauaa. Suomeen muutin kuitenki jo vuosi sitten ja kouluaki on tullu käytyä jo 5,5kk.

Ei minusta ennen aika kulunu näin nopeaa. Miksi? En kyllä osaa vastata tuohon ollenkaan.

Mulla on enää 2,5kk opiskelua jäljellä tänä lukuvuonna, jonka jälkeen alkaa kuuden viikon mittainen työssäoppiminen. Ens lukuvuonna saadaan istua koulun penkillä 4,5kk ja sitten mennäänki taas työssäoppimaan. En mie ikinä ajatellu, että tuo kouluki olis niin nopeaa ohi! Mitä mie sitten valmistumisen jälkeen teen? Pitää alkaa jo miettimään, kun ei siihenkään enää kauaa ole.

Viime vuosi meni blogin suhteen varsin hiljaisesti. Hävettää ihan selata blogia viime vuoden osalta, kun kaikki jutut ja kuvat on niin huonotasoisia. Inspiraatio katos johonkin heti alkuvuoden jälkeen, eikä se ole oikeastaan vieläkään palannu takaisin. Tai no inspiraatiota kyllä löytyis ja kaikkia juttuja mitä haluaisin toteuttaa, mutta ei ne onnistu.

Mie tarvisin tänne kämppikseksi jonku semmosen kivan tytön, jonka kans voisin käyä kuvailemassa vaikka monta kertaa viikossa. Tänään itseasiassa muutti toinen kämppiksistä pois niin MITEN OLIS?? ;) Hävettää ihan kuinka vähän kameraa on tullu käytettyä vuoden aikana. Puolen vuoden sisällä se on ollu käytössä vain ja ainoastaan valokuvauskurssilla... Shame on you Noora!

Mie haluaisin panostaa tähän blogiin niiiiiin paljon enemmän, koska tää on kuitenki asia mitä oikeasti tykkään tehä. Rakastan ottaa kuvia ja kirjotella juttuja, mitkä kiinnostaa. Ja tykkään myös selailla omaa blogia pitkälle taaksepäin ja muistella kaikkea mitä onkaan tapahtunu. Vanhat postaukset on muuten sen verran parempia, että vois niitä vaan kopioida ja laittaa uudestaan tänne :D

Selailin lähes tasan vuosi sitten otettuja kuvia ja silloin näytin tältä:
Nyt inspiroitumaan Greyn anatomian ja koulujuttujen seuraan...Noora

2 comments:

 1. Harvinaista.
  No joskus teen poikkeuksia runsaskuvaisten blogien suhteen. Tämä on poikkeus numero kaksi tänään, joten kuvastaa varmaan mielentilaani.
  Tuo kuva jossa on palmu kiinnitti huomiotani. Toi mieleen palmun, jonka ääressä istuin triljardikertaa samanlaisella korallihiekkaisella aurinkorannalla. Muut olivat menneet uimaan, mutta minä en. Ilma oli kuumaa, mutta silti viihduin palmun alla ja tietenkin sen papaya-pensaan varjossa, joka kasvoi palmun takana.
  Palmu oli äärettömän arkinen. Niitä oli joka paikassa ja oikeastaan neljän kuukauden kohdalla palmu menetti sanan palmu merkityksen ja postikorttimaisema myös merkityksen. Se oli vain yksi ranta, jossa istua hetki kuumassa ja pohtia, että tulisipa ilta.
  Jep toivon että kämppis löytyy. Etsintä on kovaa hommaa sanoo joku.
  Ja mikään juttu ei ole huono blogiviidakon metsissä.
  Onnea sinne ja
  pakollinen
  Hymy
  =)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vau, ehkä mielenkiintoisin kommentti minkä oon saanu blogiin. Piti ihan monta kertaa lukea :)
   Hymyt sinne takaisin! :))

   Delete