Saturday, 8 February 2014

Blogihistoriaa


Vau siitä on nyt tasan 4 vuotta kun alotin kirjottaan blogia! Eka blogi pärähti käyntiin siis 8.2.2010 ystäväni Sallan kanssa. Silloin oltiin molemmat au pairina Lontoossa ja kirjoiteltiin meidän seikkailuista siellä päin maailmaa.

Oon niin tyytyväinen, että uskalsin alottaa ja vielä tyytyväisempi oon siitä, että jatkoin vielä sittenki kun Salla halus lopettaa ja perustin tän blogin. Oon ollu aina tosi huono kirjottaan päiväkirjaa, niin tämä blogin pitäminen on ollu hyvä keino ilmaista itseään. Parasta on se kun lukee kaikkia vanhoja postauksia ja muistaa taas elävästi mitä silloin monta vuotta sitten tapahtuikaan.

Joskus mulla menee pariki tuntia kun alan selaileen vanhoja juttuja. Niihin jää koukkuun vaikka omia ovatkin. Tuolta arkistoista löytyy vaikka minkälaisia kokemuksia ja seikkailuja, joita on ihan mahtavaa muistella :)

Monet on kyselly multa, että miksi aloin kirjoittaan blogia. Aina on sama vastaus eli "Asuin silloin ulkomailla ja kaikki kaverit ja perhe kyseli miten siellä menee. Ei huvittanu kaikille alkaa erikseen kirjotteleen kuulumisia, joten päätin alottaa blogin. En kyllä uskaltanu yksin sitä alottaa, niin piti odotella, että innokas kaveri muutti myös Lontooseen. Siitä se idea sitten lähti."

Onneksi oon joskus alottanu tämän homman!!


Tuolta näytti meiän blogin banneri silloin. Alku oli tosi kankeaa, mutta kyllä se vihdoin sitten helpotti kun tarpeeksi kokeili erilaisia juttuja. Toisaalta oli tosi kiva, että meitä oli kaks jotka kirjotti. Toisaalta tas kun yksin kirjottaa niin saa päättää ihan kaikesta. Silti on vähän ikävä tuotaki hommaa!

Nyt toivottavasti tulee vielä monen monta vuotta blogia lisää :)Noora

No comments:

Post a Comment