Sunday, 27 October 2013

This is how I feel now


Nyt mie uskon yhen asian, mitä mulle moni ihminen on sanonu jo monta kertaa. Nimittäin sen, että isossa (tai miksei pienemmässäki) uudessa kaupungissa on vaikea saada kavereita, kun kaikilla on omat piirinsä ja juttunsa, eikä niihin ihan helposti pääse mukaan.

Tällä hetkellä tuntuu just siltä. Ja on itse asiassa tuntunu jo hetken.

Kavereitahan mulla on täällä vaikka kuinka monta, mutta kaikilla niillä on ihan omat kaveripiirit. Mulla ei ole sitä porukkaa, jonka kans vois viettää aikaa ja tehä kaikkea kivaa. Kaikki se puuttuu tästä Helsinki-elämästä.

Suurin osa minun vapaa-ajasta on menny kotona touhutessa, mutta nyt siihen tulee muutos. Ens viikolla alkaa toinen työ ja alan myös käymään salilla, eipähän tarvi miettiä miten käyttää koulun ulkopuolisen ajan. Ehkä mie joku päivä saan jonkulaisen sosiaalisen elämän kehiteltyä täälläki :)

Pakko siis myöntää, että oon yksinäinen ja mulla on ikävä kavereita ja perhettä/sukulaisia!


Kuva yheltä kivalta kesältä muutama vuos taakse päin... Ihana JenniNyt nukkumaan, että jaksaa taas huomena olla töissä ja sitten loppuuki syysloma ja jatkuu normaali arki.

Ps. Mulle on viime aikoina tapahtunu muutama semmonen juttu, mitä ei oikeasti ikinä tapahu, niin oli sitten pakko koittaa onnea lotossaki, ei tullu jättipottia mulle :DNoora

10 comments:

 1. tsemppiä ikävään! ps. sulla on ihana blogi:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos tsempeistä! Ja toinen kiitos ihanasta kommentista! :)

   Delete
 2. Juuri, siis JUURI eilen mietin ihan samoja asioita! kaksi Rovaniemeläistä Nooraa yksin Helsingissä... :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi ei! Meiän pitää oikeasti perustaa joku yksinäisten kerho ja alkaa tekemään jotain piristävää yhessä!!

   Delete
  2. Kuulostaa ehdottomasti hyvältä !! turvaverkosto pitää olla ja piristystä!

   Delete
 3. alkakaa kaikki yksinäiset hengaileen siellä. Mullaki aika yksinäistä kouvolassa vaikka täällä on leba ja ellu. Pittää tulla käymään sinun luona :) oot mielessä kuiteski<3

  T. Rosa

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aww <3 Joo pitäis kyllä ettiä ihmisiä, jotka on samassa tilanteessa! Mieki haluan tulla käymään siellä teiän luona niin voidaan viettää tyttöjen iltaa pitkästä aikaa!

   Delete
 4. Muutin Helsinkiin kaks vuotta sitten ja vasta viime kesänä tuntu siltä, että mulla on oikeesti hyvä olla täällä. Ei sillä, että ois ollu erityisen kurjaa, mutta juuri tuo yksinäisyys ja aikuisena kavereiden hankkiminen on ollut kyllä hankalaa. Haaveilin, että oisin asunu täällä jo vähintäänkin lukioiästä, että ois muodostunu se oma kaveripiiri. Vissiin se on niin, että hitaasti mutta varmasti :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oon muuten kuullu ihan saman jutun yheltä kaverilta! Ei tässä kai muu auta ku ootella se 2 vuotta niin pääsee täysin nauttimaan tästä paikasta :D

   Delete