Thursday, 3 October 2013

Järki vastaan tunteet


Oon nyt yli kolme viikkoa miettiny yhtä ja samaa kysymystä päivästä toiseen. Kumpaa sitä kuuntelis enemmän, sydäntä vai päätä? Vaiko kenties molempia?

Minusta tuntuu, että ennen menin aika paljon tunteiden mukana, mutta nyt on järki astunu kuvaan mukaan. Hirveän vaikeaa päättää joitain asioita, kun pää sanoo ei ja sydän joo. Miksei joku muu vois päättää minun puolesta?? Olis paljon helpompaa.

Tää liika miettiminen vie vaan energiaa ja jos sais päätökset tehtyä, niin olis aikaa kaikkeen muuhunkin. Ei vaan uskalla valita kumpaa kuuntelis. Mitä jos päättää kuunnella sydäntä ja sitten kaikki meneeki päin pyllyä? Tai mitä jos kuunteleeki päätä ja sitten myöhemmin alkaa kaduttaan?

Helpointa olis kun pää ja sydän sanois samaa, tai sitten vaan kuuntelis ainoastaan toista niistä. Mutta ei onnistu ei. Eipä ainakaan tässä tapauksessa.

Kai sitä on tullu vähän pelkuri näin iän myötä. Ei millään jaksais tehä vääriä päätöksiä, vaikka ne kuuluukin elämään ja virheistä vaan oppii lisää. Pitäis kuitenkin saada tehtyä päätöksiä ja mennä tässä hommassa eteenpäin.

Ne jotka seuraa tätä blogia facebookissa osaa ehkä yhdistää tän aiheen ja tietyn päivityksen siellä.

Noora

4 comments:

  1. Just go for it, sanon mie! =)

    ReplyDelete
  2. Järki voittaa t: mä-i

    ReplyDelete