Thursday, 24 October 2013

Kesäkuntoon 2014 ja tällä kertaa ihan oikeasti!


Mie oon tykänny urheilusta ihan pienestä pitäen ja silloin lapsena tuliki kokeiltua kaikennäköisiä lajeja. Lukiossa olin liikunnantunneilla aktiivinen ja kävin myös vapaa-ajalla salilla ja juoruilukävelylenkeillä tyttöjen kans. Olin siis liikunnallisesti aktiivinen ja sainkin liikunnasta täyden kympin.

Lukion jälkeen saleilu jatku ja kun muutin Englantiin niin etin paikallisen kuntosalin johon liityin. Sama homma jatkui myös Australiassa viime vuoden (2012) toukokuuhun asti, kunnes lähdin Aasian reissun kautta taas Suomeen.

Sen jälkeen urheilullinen elämäntapa on lähteny jyrkkään alamäkeen. Kahden käden sormilla voi laskea niin salikerrat kuin myös lenkkeilyt sun muut urheilut. Eli yli vuoteen en ole urheillu oikeastaan yhtään ja se on tosi outoa, kun kuitenkin ennen liikuin paljon.

Nyt kun muutin Helsinkiin niin hommasin itselleni 20 kerran kortin yhdelle Pasilan salille ja aattelin, että sillä saan motivaation takaisin. Arvatkaapa kuinka monta kertaa oon käyny? No tasan sen yhen kerran, jolloin lähinnä tutustuin saliin. TOTAL FAILURE!

I Love Me -messuilta sain onneksi vähän lisää motivaatiota. Messujen jälkeen mulle soitettiin Elixialta, kun olin muistaakseni osallistunu johonki kilpailuun. Ne pyysi minua tutustumiskäynnille ja siitä sitten seuras se, että hommasin itelleni 24kk:n sopimuksen heidän salilleen. Voitin sieltä messuilta myös 50€:n lahjakortin yhdelle toiselle kuntosalille ja sillä rahalla teetin itselleni eilen kehonkoostumusmittauksen. Siitäkin sai vielä lisää motivaatiota uhreilullisen elämän alottamiseen.

Tällä kertaa päätin, että asetan itselleni tavoitteita ja myös onnistun niissä!


Noora, joka tykkää ihan liikaa herkuista ja ruuasta ja sängystä ja laiskottelemisesta ja kaikesta mikä ei vie liikaa energiaa, mutta siihen tulee nyt muutos!

2 comments: