Wednesday, 16 October 2013

I love me


Yks viime viikon kohokohdista oli viikonlopun kauneus-, terveys-, muotimessut nimeltä I Love Me. Mie olin aivan innoissani menossa sinne kaiken ilmasen ja myöskin kadonneen inspiraation perässä. Kierreltiin Maijan kans siellä 6 tuntia ja ihan hyvin sitä tavaraa ja tietoa ehti kertyä.

Inspiraatiota omaan hyvinvointiin sai oikein kunnolla varsinki kehonkoostumusmittauksen jälkeen... Vähän oli kroppa menny huonompaan suuntaan sitten lukioaikojen, hups. Joka puolelta messualuetta sai kaikennäkösiä maistiasia ja erilaisia testejä oli vaikka kuinka paljon. Käytiin myös laitattamassa pikakampaukset.

Kokonaisuudessaan tykkäsin kyllä meiningistä ja varsinki ihanasta seurasta. Messujen erikoisin tilanne oli kyllä se kun minua pyydettiin työhaastatteluun, johon meenki sitten huomena :D Peukut pystyyn, hehe.Käytiin myös moikkaamassa Davista työntouhussa..

Messujen tavarasaalis..
Seuraavat messut mihin aion viimeistään mennä on tammikuussa järjestettävät matkamessut. Niille on NIIIIIIN PAKKO päästä pahentaan matkakuumetta entisestään!Noora

No comments:

Post a Comment