Monday, 21 October 2013

Long weekend with my siblings


Pikkusisko ja-veli tuli pitkäksi viikonlopuksi tänne pitämään mulle seuraa, shoppailemaan, syömään ulkona ja käymään lintsillä valokarnevaaleilla. Miehän en paljoa shoppaillu kun opiskelijan budjetti on mitä on.. Käytiin kuitenkin muutaman kerran syömässä ja lintsillä hengailemassa. Oli muuten eka kerta kun olin huvipuistossa lumisateessa, enkä kyllä halua kokea samaa uudestaan.

Nyt tulee sekalaisia järkkäri+iPhone kuvia meiän pitkästä viikonlopusta.


 Iltapala+aamupala.. "Mutta lomalla saa syyäkki paljon karkkia"

 Toppatakki päällä ja talvikengät jalassa... Ja silti oli kylmä!
Tuli nälkä ku muisteli kaikkia hyviä ruokia mitä syötiin...

On muuten aika hauskaa ku niin monet täällä asuvat sanoo mulle, ettei ne vois ikinä asua Rovaniemellä ku siellä on niin kylmä, mutta voin kyllä sanoa, että täällä on ihan hiton paljon kylmempää sen hiton merituulen takia!!! Ikävä Rovaniemen ilmastoa jo nyt! Sori nyt kaikki Helsinkiläiset, mutta ootte väärässä tuon sään suhteen!


Ps. Mulla alko loma ja huomena ulkomaille!!Noora

5 comments:

 1. Pakko kommentoida et iha samaa mieltä tuosta sää asiasta!! ja yleisen kommentti mitä kuulee " Oot Rovaniemeltä ei sua voi palella" " oot Rovaniemeltä siehän oot tottunu talveen" Ok oon Rovaniemeltä mutta ei se tarkota että tykkään talvesta tai kylmyydestä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. No niinpä! Ja samaa kuulin aina ulkomailla, että "Oot Suomesta, ei sulla voi olla kylmä!". Ihan väärässä kaikki :D

   Delete
 2. Helsingissä on kylmempää kuin Rovaniemellä, olet niiiin oikeassa! Mulla ei ole ikinä palellu talvisin niin paljoin kuin Helsingissä asuessani. Merituuli varmasti vaikuttaa ja se että itse kuljen täällä enemmän julkisilla. Rovaniemellä kun pääsee ovelta ovelle autolla :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Seki voi olla syy, mutta kyllä mie ennemmin sanoisin, että se on se merituuli! Sama oli myös Englannissa! Kyllä Rovaniemen sää on vaan niin hyvä ;D

   Delete
 3. ihania kuvia täällä sun blogissa! :))
  Pret-a-Porter-Sini

  ReplyDelete