Wednesday 23 October 2013

Elämäni ensimmäinen kerta


Hyi tuntuu, että vieläki pyörii päässä viime yön jäljiltä! Käytiin poikien kans Tukholman risteilyllä ja viime yön paluumatka oli ihan kamala! Meiän chileläisen vahvistuksen sanoin yö oli aivan "Voi viiitu!" kun sattu joku kiva myrsky laivan reitille ja laiva heilu maailman eniten ikinä! Heilumisen määrästä kertoo hyvin se, että ihmiset oli kuulemma oksennellu vessoihin ja käytäville, enkä kyllä ihmettele yhtään, oli siinä itelläkin pidättelemistä. HYI!

Menomatka meni onneksi paremmin. Vietettiin iltaa pelaillen, naureskellen, syöden, juoden ja vähän tanssienki. Perillä Tukholmassa sato ja tuuli sen verran, että ei ihan hirveän kauaa viihdytty maissa. Käytiin syömässä (Burger Kingissä ja mäkkärissä hyi!) ja tutkimassa muutaman liikkeen tarjontaa. Tarkotuksena oli taas ottaa hirveästi kuvia aurinkoisesta Tukholmasta, mutta sää ei ollu yllättäen minun puolella niin kuvatki rajottuu vaan sisällä otettuihin kuviin.

Mulla oli semmonen bonuskortti, niin matka makso 5€ per henkilö ja hyttiki kuulu hintaan. Tää oliki elämäni ensimmäinen Tukholman risteily ja pakko sanoa, että seuraavat matkat hoidan edelleenki mieluiten lentokoneella, oli sen verran kamala yö :D





Kaikille viime vuosien aikaisilla veneretkillä on ollu pikkusen lämpimämmät oltavat... Voisinko voittaa lotossa ja päästä johonki lämpimään??



Noora

2 comments:

  1. Hei murut, Tukhomasta apteekista voi ostaa "postafen" matkapahoinvointilääkettä ilman reseptiä, joka auttaa ekaa kertaa laivalla olevia 100%! Ystäväni, joka oli käymässä Brasiliasta lähti kanssani Tukholmaan (Siljalla) ja hänen menomatkansa meni pilalle myrskyn ja laivan pienen keinunnan takia (itse en ollut moksiskaan). Perillä etsin ekan apteekin ja pyysin ko. lääkettä. Palatessa tuuli oli vielä voimakkaampi, mutta 1 pilleri auttoi 12 tuntia ja matkalla söimme ihanan illallisen, shoppailtiin, katsottiin keskiyön show ja bailattiin ilman ongelmia. Meikkilaukkuun mukaan ens kerralla??? Ei laivoja kannata ihan kokonaan hylätä :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo me mietittiinki ihan samaa, että pitäis vaan ottaa matkapahoinvointilääkettä ennen matkaa niin sujuis paremmin :) Pojat on käyny useamman kerran laivalla ja yks heistä sano, että semmonen keikkuminen ei oo ihan joka kertaista hommaa. Oli sen verran isot aallot ja kova tuuli, että kokeneemmatki risteilijät oksenteli siellä :D

      Delete