Thursday, 8 August 2013

Awesome trip to Helsinki!


Otsikko kertooki jo kaiken olennaisen! Lensin tosiaan Helsinkiin viideksi päiväksi ja mulla oli kyllä aivan mahtava reissu! Benji-hyppy (huhhuh!!), Rihannan loistava keikka, uuteen kämppään tutustuminen, IKEA-reissu, ihanat kaverit, uusia tuttavuuksia, avuliaita herrasmiehiä ja mikä parasta, minuun iski iso muuttoinnostus!

Ei siitä ole edes kauaa kun mietin, että mitäköhän siitä koko Helsinkihommasta tulee ja kuinka on tunteet hirveän sekaisin blaa blaa. Nyt oon aivan varma, että mulle tulee ihan mahtavia juttuja eteen ja tuun viihtymään tosi hyvin! Näin nää tunteet heittelee mihin sattuu. Onneksi pääsin käymään tuolla tulevassa kotikaupungissa ennen sitä kunnon muuttoa, teki todella hyvää! :)
Semmonen reissu.... Enää kuus päivää täällä ja se on menoa taas!Noora

8 comments:

 1. Minusta Helsingissä oli ihan kamalaa asua, mutta näin kohta 4 vuoden asumisen jälkeen oon alkanu nauttiin päivä päivältä enemmän täällä olemisesta ja nyt en vois kuvitellakkaan muuttavani takas Rovaniemelle. :) tottakai se on yksilöllistä.. Mistä kämppä löyty??

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin saa nähä miten mie tuun viihtymään :) Sain HOASin kautta solukämpän Malminkartanosta... hehe

   Delete
 2. mieki kysyisin että mistä löysit kämpän ? =D ku itellä kanssa muutto eessä parin viikon sisään, ja tosissaan eilen sain tämänkin tietää, kun tuli hyväksyntä koululta... et pienimuotoinen paniikki ja ahdistus rupee iskemään, ku ei tunnu rahat riittävän mihinkään ja ei oo kattoa pään päälle.. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kuten tuohon edelliseen kirjotinki, niin sain tosiaan HOASin kautta solukämpän Malminkartanosta :D Laita ihmeessä hakemusta sinne päin! Mie sain tuon kämpän ihan parissa päivässä jo! :)

   Delete
 3. Jaiks! Malminkartano voi vaikuttaa aika rauhattomalta ainakin näin ex Rovaniemeläisen silmin. Toivottavasti olen väärässä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo en mitään hirveän hyvää oo siitä kuullukkaan :D Saa nähä mitä siellä asumisesta tulee!

   Delete
 4. Mistä nuo IHANAT aurinkolasit on? :)

  ReplyDelete