Friday, 23 August 2013

New chapter again


Jee sain vihdoin ja viimein netin toimimaan täällä uudella kämpällä! Ja netin toimimista edelsi tietokoneen ihmeparantuminen, sekään ei nimittäin jostain syystä toiminu tuossa muutama hetki sitten.. Mutta nyt on kaikki kunnossa ainakin hetkellisesti :)

Mie tosiaan nyt muutin tänne Helsinkiin tuossa vähän yli viikko sitten ja vieläkään ei oo oikein ehtiny asettumaan paikoilleen. Kokoajan on jotain menoa ja hommaa. Viikko sitten alko koulu, viikonloppuna oltiin Weekend festareilla, alkuviikosta Tallinnassa Robbie Williamsin (+Olly Mursin) keikalla ja ihan sama meno jatkuu vielä ainaki tän viikonlopun ajan.

Jospa sitä sitten ens viikolla ehtis vähän rauhottuun ja tutustuun tähän paikkaan ja uusiin ihmisiin. Täällä on nimittäin kaikkea uutta ja jännittävää mulle Lapin tytölle ;)

Arvatkaa kuinka outoa on sanoa olevansa opiskelija?! Voin kertoa, että se on samaan aikaan erittäin outoa ja aika siistiä. Tällä hetkellä on ihan eri motivaatio opiskella kuin vaikka silloin lukioaikoina ja nyt uuden oppimisesta osaa jopa nauttia. Ehkä minusta vielä joku päivä tulee se business woman!!

Mie voisin kirjotella Tallinnan reissusta myöhemmin vähän lisää, oli nimittäin semmonen reissu, ettei sitä voi ihan muutamalla sanalla kuvailla. Jos joku haluaa käyä kurkkimassa jo nyt niin instagramista löytyy kuvia ja videoita :)


Kohti uutta kotikaupunkia.

Weekend festarit ja David Guettan keikka alkamassa.

"Kisses from Finland to Robbie Williams and Olly Murs!!" ;DD

Tän kuvan löysin just Robbie Williamsin facebook sivuilta ja aika siistiltähän tuolla keikalla näytti!!
Noora

3 comments:

 1. Katos uusin Suomen Ellen kansi, ootko varma ettet se ole sinä kannessa? =D Ihan sun näköinen

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaahas jaahas, pitääpä käydä kurkkaamassa kuka siellä on kannessa! :D

   Delete
  2. Kuten vähän arvelinki niin Diane Krugerhan siellä on kannessa :D

   Delete