Saturday, 27 July 2013

The best you ever had


Helsinkiin muutto vaan lähenee päivä päivältä ja tunteet on vaan enemmän ja enemmän sekaisin. Ihan sama homma kuin vaikka ennen ku muutin Ausseihin. Toisaalta haluan tosi kovasti sinne "suureen maailmaan", mutta samalla tulee ehkä vähän ikävä tätä omaa kotipaikkaa. Tiiän kyllä, että se on vaan Helsinki ja sieltä pääsee tosi helposti takasin tänne, mutta silti...

Joka päivä tulee eteen kaikkia "viiminen kerta" juttuja. Käyn viimisen kerran jossain, teen viimisen kerran jotain, nään viimisen kerran joitain ja niin edes päin. Aivan ku olisin lähössä johonki koko loppuelämäksi. Ei ehkä uskois, että täällä kirjottelee se sama tyttö, joka rohkeasti päätti muuttaa maailman toiselle puolelle tuntemattomien ihmisten ympäröimäksi tai se seikkailija, joka kiersi rinkka selässä Aasiaa välillä ihan yksinkin. On tää hullua :)

Viime päivinä nää biisit on soinu repeatilla ihan kokoajan...


Ps. Huomena Helsinkiin viiden päivän reissulle!!!Noora

4 comments:

 1. Ite oon täällä ihan samoissa fiiliksissä :) alle viikon päästä pitäs olla jo asumassa Helsingissä. Jännää tämä elämä (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Huh onneksi en ole ainoa! :) Tsemppiä muuttohommiin sulle!

   Delete
 2. Hah meillä menee muutot just ristiin! Ite muuttamassa rolloon helsingistä! :D

  ReplyDelete
 3. Tuleekohan tää ny kaks kertaa.. mutta siis hassua, meillä menee just ristiin! mä oon muuttamassa ite Helsingistä Rovaniemelle :) Jänskää!

  ReplyDelete