Saturday, 6 April 2013

"Could you?" answers


"Voisitko seurustella tummaihoisen kanssa?" kysely päättyi tosiaan tuossa pari päivää sitten ja pakko myöntää, että tulokset oli aika positiivisia, ainakin minusta. 41% vastas kyselyyn kyllä, 32% ehkä, en ole varma, vain 19% ei pystyisi ja 5% seurustelee tällä hetkellä tummaihoisen kans. Eli noin 80% voisi harkita olevansa parisuhteessa ihonväriltään tummemman kanssa. HIENOA!

Mietinkin, ettei tämä "vain 5% pystyisi seurusteleen tummaihoisen kanssa" varmastikaan pidä paikkaansa ja oikeassa olinkin. Hyvä näin!

Kiitos kaikille vastanneille!!Noora

4 comments:

 1. Onpas sulla ihana blogi!! Vaikutat ihanan avoimelta ja kauniilta persoonalta, sellaiselta, jonka ystävä olisin mielelläni!! :) liityin lukijaksi!!

  xoxo
  Susanna
  http://beentheredonethat.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi ompa tosi kiva kuulla! :) Kiitos! Tervetuloa mukaan! xx

   Delete
  2. Anteeks että tuun heti samantien kommentoimaan uudelleen, mutta tajusin tänään illalla että oon ollut ihan supertyhmä ja nolo. Oon kaikkiin mun kommentoimiin blogeihin linkittänyt väärän blogin!! Ihan sama, ajattelin, joku random saa tänään paljon kävijöitä. En jaksa selata kaikkia mun tänään vierailemia blogeja läpi, mutta sulle, mun päivän lempparilöydölle mun oli pakko tulla korjaamaan, että mun blogin oikea osoite on http://susanna-beentheredonethat.blogspot.com :)

   Delete
  3. No sen oikean onneksi löytää ku painaa tuota sinun nimeä :)

   Delete