Tuesday, 16 April 2013

One year ago...


I WAS STILL IN AUSTRALIA!Kaveri aamulla laitto mulle facebookissa viestiä, että just tasan vuosi sitten matkustettiin kohti Australian itärannikkoa. Häh miten siitä voi olla jo vuosi aikaa?? Miten aika menee näin hurjaa vauhtia eteen päin?? Ihan hullua. Kohtahan mie oon jo nelikymppinen jos tätä vauhtia porskutetaan kohti tulevaisuutta!

Mutta niin tosiaan 16.4.2012 saavuttiin Melbourneen, josta muutaman päivän jälkeen lähdettiin kohti Sydneyä ja lopuksi vielä Gold Coastille ja Brisbaneen. Tää oli ensimmäinen reissuni toiselle puolelle Australiaa ja tykkäsin kovasti! On se vaan maailman paras maa ikinä! Tässä muutama muistelukuva East Coastilta..

Ja samat maiset (EDIT! Maiset??? Eli maisemat :D) näkyy tästä läppärin takana olevasta ikkunasta, OR NOT...... Aika harmaalta näyttää kyllä.Noora

4 comments:

 1. Moi!
  Tosi yksinkertaisen kaunis ja täysin omaa laatuaan oleva blogi sulla! :--)

  Käyhän toki vilkaisemassa meidän blogia:
  http://sadetakinsuojassa.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 2. Moikka!
  Pakko tulla nyt kertomaan, että tää siun blogi on ihan kertakaikkiaan uskomattoman hyvä!
  Oon lukenu siun blogin kokonaan, joskus loppuvuodesta luin aina iltalukemiseksi, ja eilen muistin taas tämän olemassaolon ja nyt myös muistin jopa liittyä lukijaksi! :)
  Asenne millä kirjotat on jotenki niin virkistävää vaihtelua, huomaa ettet todellakaan tee tätä vaan sen takia että saisit suosiota blogillasi, mikä on miun mielestä tosi iso juttu kun blogeja luen. Vaikutat muutenki ihan huipulta tyypiltä postausten perusteella, ja ihailen siuta ku uskalsit lähteä Australiaan saakka yksinäsi! Itelläkin olis haaveissa joku päivä... :)
  Jatka samaan malliin Noora! :))

  Terkuin toinen Noora ;D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei!
   Vau, ihan mahtavaa kuulla, että tykkäät nuin paljon tästä!!! :)) On niin huippua saada tämmöstä palautetta omasta lemppariharrastuksesta! KIITOS!! Niin ja tervetuloa lukijaksi! Kiva nimi sulla by the way ;)

   Delete