Monday, 15 April 2013

Dressmannin työhaastattelu


Mulla oli tosiaan tänään se työhaastattelu ja kyllähän se hyvin meni, mutta meitä haastateltuja on viis ja taso on kuulemma tosi kova! Haastattelu kesti puoltoista tuntia, kun höpöteltiin vaikka ja mitä ja juttua olis kyllä riittäny pidempäänkin. Jännitin ekat kaks minuuttia, mutta sitten se jännitys muuttu sopivaksi itsevarmuudeksi ja oli tosi helppo puhua ja vastailla tiukkaakin tiukempiin kysymyksiin, haha!

Nyt saa sitten jännittää seuraavat päivät, että mitäs se myymälän pomo päättääkään.. Toivon todellakin, että tein hyvän vaikutuksen ja saan sen homman, innostuin nimittäin vieläki enemmän siitä työstä kun kuulin lisää kaikkea haastattelun aikana! Kai se pitää lähteä lahjomaan myymäläpäällikköä suklaalla tai jollain muulla hyvällä varmistaakseni paikan saannin ;))
Mulla oli päällä vissiin samat vaatteet kuin edellisissäki haastatteluissa eli musta toppi ja bleiseri, nörttilasit of course ja sitten nuo kirkkaat housut. Tarpeeksi siisti vaihtoehto, mutta on kuitenkin jotain väriä mukana :) Joku (tai ainaki yks kaveri jo kyseli) varmaan siellä ruudun toisella puolella miettii, miksi haen töitä vaikka töissä oonki niin vastaukseksi siihen, että Eccolla oon extramyyjänä ja tää Dressmannin homma olis myös extramyyjän paikka eli vois molempia tehä yhtä aikaa :)


Ps. Mulla ei ole oikein mitään ideoita tän blogin suhteen niin voi olla, että kyselen teiltä vähän vinkkejä ja postaustoiveita eli miettikäähän jotain valmiiksi jo!
Noora

2 comments:

 1. Moikka, onnea matkaan (:

  Sun lasit on hirmu kivat, mistä oot moiset löytänyt?

  Aurinkoista kevättä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heii, kiitos!! :)

   Tykkään itekin nuista laseista hirveästi. Ne on Tommy Hilfigerin ja löysin Nisseniltä joulukuussa!

   Aurinkoista kevättä sinnekin!

   Delete